reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
reklama
Kochana zrobię betę we wtorek (12 dnia po iui) wezmę jeszcze we wtorek dupka i zobaczymy co będzie...tak mi lekarz kazał, a już jeden dzień jakoś wytrzymam, to zawsze jeszcze jeden dzień nadziei...
A co u Ciebie wszystko dobrze???
Tak już wszystko dobrze ;) kreski na testach wyraźne jak nigdy, plamienia nie ma samopoczucie super ;) rano idę na bete do tego labolatorium co wcześniej to porównam. Jak beta urośnie pięknie to zaczekam do wizyty w klinice to tylko albo aż tydzień i dwa dni ... bo się naczytalam że teraz lekarz to niewiele będzie widział a jak już jest dobrze to lepiej dodatkowych badań nie robić bo przez te badania moga pojawić się plamienia więc wolę nie ryzykować :)

Tak już wszystko dobrze ;) kreski na testach wyraźne jak nigdy, plamienia nie ma samopoczucie super ;) rano idę na bete do tego labolatorium co wcześniej to porównam. Jak beta urośnie pięknie to zaczekam do wizyty w klinice to tylko albo aż tydzień i dwa dni ... bo się naczytalam że teraz lekarz to niewiele będzie widział a jak już jest dobrze to lepiej dodatkowych badań nie robić bo przez te badania moga pojawić się plamienia więc wolę nie ryzykować :)
To super cieszę się bardzo 🙂ja jutro wielki dzień 12 dzień po więc myślę, że już wynik będzie miarodajny chociaż mam złe przeczucie..bo czasem też pobolewa mnie w dole brzucha tak jakby na okres więc....😔😑
Daj znać jak Twój wynik ❤️

reklama
To super cieszę się bardzo 🙂ja jutro wielki dzień 12 dzień po więc myślę, że już wynik będzie miarodajny chociaż mam złe przeczucie..bo czasem też pobolewa mnie w dole brzucha tak jakby na okres więc....😔😑
Daj znać jak Twój wyn

Bardzo się cieszę♥️♥️♥️ daj znać jaki bd wynik😀😀

Do góry