Ja też miałam wszystkie badania laboratoryjne duże tego było i dawno wszytko w normieJa też miałam to robione... Lekarz powiedział że u mnie już nie ma co robić
reklama
Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Pojawił się ból piersi i sutków..ale to pewnie już na okres
Florestyna
A widzisz tez miałam i beta + wiec jutro wielki dzuen vadz dobrej myśliPojawił się ból piersi i sutków..ale to pewnie już na okres
Sylwia 7 ♹ 🕖
Kochana zrobię betę we wtorek (12 dnia po iui) wezmę jeszcze we wtorek dupka i zobaczymy co będzie...tak mi lekarz kazał, a już jeden dzień jakoś wytrzymam, to zawsze jeszcze jeden dzień nadziei...A widzisz tez miałam i beta + wiec jutro wielki dzuen vadz dobrej myśli
A co u Ciebie wszystko dobrze???
Florestyna
Tak już wszystko dobrze kreski na testach wyraźne jak nigdy, plamienia nie ma samopoczucie super rano idę na bete do tego labolatorium co wcześniej to porównam. Jak beta urośnie pięknie to zaczekam do wizyty w klinice to tylko albo aż tydzień i dwa dni ... bo się naczytalam że teraz lekarz to niewiele będzie widział a jak już jest dobrze to lepiej dodatkowych badań nie robić bo przez te badania moga pojawić się plamienia więc wolę nie ryzykowaćKochana zrobię betę we wtorek (12 dnia po iui) wezmę jeszcze we wtorek dupka i zobaczymy co będzie...tak mi lekarz kazał, a już jeden dzień jakoś wytrzymam, to zawsze jeszcze jeden dzień nadziei...
A co u Ciebie wszystko dobrze???
Sylwia 7 ♹ 🕖
Mi tak zawsze mniej więcej przychodził po 3-4 daniachCzy po duphastonie tez spóźniał się wam okres ???
Sylwia 7 ♹ 🕖
Dniach*
Sylwia 7 ♹ 🕖
To super cieszę się bardzo ja jutro wielki dzień 12 dzień po więc myślę, że już wynik będzie miarodajny chociaż mam złe przeczucie..bo czasem też pobolewa mnie w dole brzucha tak jakby na okres więc....Tak już wszystko dobrze kreski na testach wyraźne jak nigdy, plamienia nie ma samopoczucie super rano idę na bete do tego labolatorium co wcześniej to porównam. Jak beta urośnie pięknie to zaczekam do wizyty w klinice to tylko albo aż tydzień i dwa dni ... bo się naczytalam że teraz lekarz to niewiele będzie widział a jak już jest dobrze to lepiej dodatkowych badań nie robić bo przez te badania moga pojawić się plamienia więc wolę nie ryzykować
Daj znać jak Twój wynik
reklama
To super cieszę się bardzo ja jutro wielki dzień 12 dzień po więc myślę, że już wynik będzie miarodajny chociaż mam złe przeczucie..bo czasem też pobolewa mnie w dole brzucha tak jakby na okres więc....
Daj znać jak Twój wyn
Bardzo się cieszę daj znać jaki bd wynikTak już wszystko dobrze kreski na testach wyraźne jak nigdy, plamienia nie ma samopoczucie super rano idę na bete do tego labolatorium co wcześniej to porównam. Jak beta urośnie pięknie to zaczekam do wizyty w klinice to tylko albo aż tydzień i dwa dni ... bo się naczytalam że teraz lekarz to niewiele będzie widział a jak już jest dobrze to lepiej dodatkowych badań nie robić bo przez te badania moga pojawić się plamienia więc wolę nie ryzykować