reklama
I jak sytuacja u Ciebie ???Lekarz nie zlecil badania progesteronu W zaleceniach mam tylko tyle, aby dzien po zabiegu przyjmowac Duphaston 2x dziennie...a w 11 dniu zrobic test na beta HCG.
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
My jesteśmy po inseminacjiJestesmy po inseminacji , mieliśmy wczoraj 12 czerwca w gamecie
Czy są tu jakieś panie teraz po inseminacji?
chcialam pogadać jak to u Was jest
Mamy luteinę 50 3x1 acard 2x1 encorton 1x1 i progesteron 1x1 i czekamy do 21.06 na testowanie
My jesteśmy po inseminacji
Mamy luteinę 50 3x1 acard 2x1 encorton 1x1 i progesteron 1x1 i czekamy do 21.06 na testowanie
Agata850703
Zaciekawiona BB
Ja miałam robioną w klinice niepłodności Parens w Rzeszowie w zeszły poniedziałek 07.06.Jestesmy po inseminacji , mieliśmy wczoraj 12 czerwca w gamecie
I jak się czujesz? Która to wasza próba ?Ja miałam robioną w klinice niepłodności Parens w Rzeszowie w zeszły poniedziałek 07.06.
Kasiulka128
Fanka BB :)
Ja miałam inseminację w 12 dc, na 2 pęcherzykach (1 w lewym i 1 w prawym jajniku), od 13 dc przyjmuje 2x1 duphaston, a 21.06 robię betę. Jest to moja 2 inseminacja więc mam porównanie...przy pierwszej po zabiegu czułam kłucie i delikatny bol ( dodam tez, że miałam wtedy 2 pęcherzyki tylko w lewym jajniku), po 2 tylko delikatny dyskomfort w dzień zabiegu i dzień po, a teraz zupełnie nic O wiele lepiej też reagowałam na lamette ( nie wiem może organizm z czasem się przyzwyczaił ). Po pierwszej inseminacji wypłynęło też trochę nasienia, a teraz po 2 kompletnie nic. Ciekawa jestem efektuJestesmy po inseminacji , mieliśmy wczoraj 12 czerwca w gamecie
Agata850703
Zaciekawiona BB
I jak się czujesz? Która
Too juz moja Druga I U I, czuję się ok.. Jedynie po samym zabiegu delikatnie bolał mnie brzuch, sam zabieg dosłownie bezbolesny, pierwszą miałam robioną na nie pękniętym pęcherzyku, druga na pękniętym. Testuje 21.06. Najgorsze to czekanie...I jak się czujesz? Która to wasza próba ?
A ty jak się czujesz?
reklama
Agata850703
Zaciekawiona BB
Ja miałam inseminację w 12 dc, na 2 pęcherzykach (1 w lewym i 1 w prawym jajniku), od 13 dc przyjmuje 2x1 duphaston, a 21.06 robię betę. Jest to moja 2 inseminacja więc mam porównanie...przy pierwszej po zabiegu czułam kłucie i delikatny bol ( dodam tez, że miałam wtedy 2 pęcherzyki tylko w lewym jajniku), po 2 tylko delikatny dyskomfort w dzień zabiegu i dzień po, a teraz zupełnie nic O wiele lepiej też reagowałam na lamette ( nie wiem może organizm z czasem się przyzwyczaił ). Po pierwszej inseminacji wypłynęło też trochę nasienia, a teraz po 2 kompletnie nic. Ciekawa jestem efektu