Kasiulka128
Fanka BB :)
W takim razie życzę zafasolkowaniaTrzymam kciuki, żeby wszystko się udało Ja swoją mam jutro.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim razie życzę zafasolkowaniaTrzymam kciuki, żeby wszystko się udało Ja swoją mam jutro.
No właśnie a macie jakiegoś androloga z Poznania albo okolic?
Tak? W ładnie jesteśmy z okolic Poznania i szukaliśmy kogoś. Właśnie w invimedzie ale profesor jest tam nie pamiętam nazwiska i niby do niego droższe są wizyty. Czyli uważasz że warto?Polecam androloga dr Malendowicza w Klinice Invimed w Poznaniu
Poważnie podszedł do sprawy, bez wyciągania pieniądze na bezsensowne badania
My jeździliśmy do dr Malendowicza, pierwsza wizyta z USG kosztowała chyba ok 200zł,na której zlecił badania i już było wiadomo na następnej wizycie gdzie tkwi problem i nie zlecał już badań genetycznych (jak stwierdził "szkoda wydawać pieniądze, a i tak nie pomoże) więc nie odczuliśmy żebyśmy byli naciągani na pieniądze i kazał nam wrócić spowrotem do ginekologa, u którego byliśmy na pierwszej wizycie konsultacyjnej. My osobiście polecamy tego lekarzaTak? W ładnie jesteśmy z okolic Poznania i szukaliśmy kogoś. Właśnie w invimedzie ale profesor jest tam nie pamiętam nazwiska i niby do niego droższe są wizyty. Czyli uważasz że warto?
Ale pomógł wam jakoś? Dał leki czy jakieś wytyczne? Udało się wyleczyć męża?My jeździliśmy do dr Malendowicza, pierwsza wizyta z USG kosztowała chyba ok 200zł,na której zlecił badania i już było wiadomo na następnej wizycie gdzie tkwi problem i nie zlecał już badań genetycznych (jak stwierdził "szkoda wydawać pieniądze, a i tak nie pomoże) więc nie odczuliśmy żebyśmy byli naciągani na pieniądze i kazał nam wrócić spowrotem do ginekologa, u którego byliśmy na pierwszej wizycie konsultacyjnej. My osobiście polecamy tego lekarza
Niestety nie udało się pomóc i w środę dowiemy się czy będziemy mieli inseminację... Więc modlimy się żeby wyszło bo ja mam tylko jeden jajnik czynny więc też jestem na stymulacjiAle pomógł wam jakoś? Dał leki czy jakieś wytyczne? Udało się wyleczyć męża?
Cześć! W lutym miałam pierwszą inseminacje i teraz czekam na wyniki, ale chciałabym się dowiedzieć, jak było u Was. Za którym razem się udało, jak miałyście stymulowane cykle, w jakiej klinice, jak się czułyście po stymulacjach?
Trzymam kciuki za powodzenie, żeby ta IUI okazała się ta właściwa Ja swoja betę testuje 25.06. Trochę nas się zebrało na czerwiecHejJa miałam robiona 2 IUI, 7 czerwca (pierwsza 8 maja, Beta 2.15)
Wyniki męża dobre. Ja jestem po laparoskopii, udrażnianiu jajowodów, wycięciu polipa oraz jednym poronieniu.
Testuje 21.06. STRASZNIE SIĘ BOJĘ