Staraczka1990
Fanka BB :)
Dziewczyny, wczoraj miałam pierwsze IUI i podczas badania okazało się, że miałam pęknięty pęcherzyk i IUI zrobili mi na pękniętym pęcherzyku. IUI miałam wczoraj o 19:30, ovitrelle wzięłam 24h przed IUI. Teraz cały czas martwię, się ze pęcherzyk mógł pęknąć za wczesnie i ta IUI z góry będzie zmarnowana. W środę (13 dc) mój pęcherzyk miał 21 mm, dość spory, ale poziom hormonów (estradiol, LH), nie wskazywały na to, ze ma nastąpić owulacja, poza tym ja mam dłuższa cykle, zazwyczaj około 30 dni i nastawiałam się bardziej na owulacje w sobotę. Po środowej wizycie moja ginekolog zleciła podanie ovitrelle w czwartek wieczorem i IUI w piątek wieczorem. Byłam przekonana, ze w piątek wieczorem bede miała cały pęcherzyk, a tu dupa, pęcherzyka nie ma i boje się, że za wcześnie pękł. Jak wyszłam z wczorajszej IUI to mi się chciało płakać. Przed byłam taka szczęśliwa, ze coś zaczęłam robić, działać, ze może w końcu coś ruszy, a po IUI czuje się jakby ktoś mi odebrał nadzieje. A Wy na jakich pęcherzykach miałyście swoje IUI?