reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
Ja odpoczywałam w dzień iui , następnego dnia tez się nie przemeczalam -miałam możliwość urlopu wiec skorzystałam :) iui w piątek a od poniedziałku normalnie jestem w pracy tez biurowa;) ważne żeby nie dźwigać nie naciągać się okien nie myć żeby nie przewiało, jakąś chemia agresywna do czyszczenia łazienek itp. Jak masz lekka pracę biurowa i nikt Cie tam nie stresuje to nie ma problemu ;) ogarnij chatę czy co tam masz przed i będzie dobrze ;) niby mi tez lekarz kazał normalnie funkcjowac ale po doświadczeniach koleżanek po in vitro wiem że jak szalała to się nie udało a usiadła na tyłku , nie pracowala- tylko ona akurat fryzjerka to po 4 próbach nieudanych 5 w relaksie się udała ;)
Dobrze to tak zrobię już w domku mam ogarnięte wszystko tak jak mi radziłaś, jutro po iui będę odpoczywać całe popołudnie i wieczór, a w piątek pójdę normalnie do pracy 🙂
Jak Wam lekarz kazał testować za 12 dni czy później od iui?

reklama
Ja mogłam po 12 dniach :)
Ja miałam iui 24.09 a testować mam się wg zaleceń 8.10 czyli po 14 dniach ;) ale pójdę śladami weronika9196 która miała tydzień iui przede mną i zrobię test w środę 6.10 ;) mam nadzieję że beta wyjdzie + wiec powtórzę 8.10 - teoretycznie wtedy miałaby 1 dzień miesiączki, ale biorę dupka więc wszystko zależy od bety czy będę kontynuować dupka czy odstawiam i zgłaszam się ponownie do kliniki na iui ;)

Ja miałam iui 24.09 a testować mam się wg zaleceń 8.10 czyli po 14 dniach ;) ale pójdę śladami weronika9196 która miała tydzień iui przede mną i zrobię test w środę 6.10 ;) mam nadzieję że beta wyjdzie + wiec powtórzę 8.10 - teoretycznie wtedy miałaby 1 dzień miesiączki, ale biorę dupka więc wszystko zależy od bety czy będę kontynuować dupka czy odstawiam i zgłaszam się ponownie do kliniki na iui ;)
Nooo przetrwać jest ciężko , ale mam wrażenie ze ciagle czeka nas stres ,najpierw stresowałam się czy sie uda ,teraz sie martwię czy beta przyrośnie 🤦🏽‍♀️Masakra jest jakaś

reklama
Do góry