reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
Ja odpoczywałam w dzień iui , następnego dnia tez się nie przemeczalam -miałam możliwość urlopu wiec skorzystałam :) iui w piątek a od poniedziałku normalnie jestem w pracy tez biurowa;) ważne żeby nie dźwigać nie naciągać się okien nie myć żeby nie przewiało, jakąś chemia agresywna do czyszczenia łazienek itp. Jak masz lekka pracę biurowa i nikt Cie tam nie stresuje to nie ma problemu ;) ogarnij chatę czy co tam masz przed i będzie dobrze ;) niby mi tez lekarz kazał normalnie funkcjowac ale po doświadczeniach koleżanek po in vitro wiem że jak szalała to się nie udało a usiadła na tyłku , nie pracowala- tylko ona akurat fryzjerka to po 4 próbach nieudanych 5 w relaksie się udała ;)
Dobrze to tak zrobię już w domku mam ogarnięte wszystko tak jak mi radziłaś, jutro po iui będę odpoczywać całe popołudnie i wieczór, a w piątek pójdę normalnie do pracy 🙂
Jak Wam lekarz kazał testować za 12 dni czy później od iui?

reklama
Ja mogłam po 12 dniach :)
Ja miałam iui 24.09 a testować mam się wg zaleceń 8.10 czyli po 14 dniach ;) ale pójdę śladami weronika9196 która miała tydzień iui przede mną i zrobię test w środę 6.10 ;) mam nadzieję że beta wyjdzie + wiec powtórzę 8.10 - teoretycznie wtedy miałaby 1 dzień miesiączki, ale biorę dupka więc wszystko zależy od bety czy będę kontynuować dupka czy odstawiam i zgłaszam się ponownie do kliniki na iui ;)

Ja miałam iui 24.09 a testować mam się wg zaleceń 8.10 czyli po 14 dniach ;) ale pójdę śladami weronika9196 która miała tydzień iui przede mną i zrobię test w środę 6.10 ;) mam nadzieję że beta wyjdzie + wiec powtórzę 8.10 - teoretycznie wtedy miałaby 1 dzień miesiączki, ale biorę dupka więc wszystko zależy od bety czy będę kontynuować dupka czy odstawiam i zgłaszam się ponownie do kliniki na iui ;)
Nooo przetrwać jest ciężko , ale mam wrażenie ze ciagle czeka nas stres ,najpierw stresowałam się czy sie uda ,teraz sie martwię czy beta przyrośnie 🤦🏽‍♀️Masakra jest jakaś

reklama
Do góry