reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
Pewnie jutro jak już będę po wszystkim to napiszę co i jak🥰,
Dziewczyny wiem, że nie które z Was brały urlop po zabiegu? Ja niestety muszę iść do pracy, pracę mam biurową więc mam nadzieję, że nic to nie zaszkodzi co sądzicie w tym temacie?🙂
Ja pracowałam normalnie ,myśle ze jak ma się udać to się uda bez względu na to czy będziesz leżeć z nogami w gorze czy nie
Staraj się funkcjonować normalnie a wszystko będzie dobrze ❤️
Ja jutro powtarzam betę , strasznie się stresuje

reklama
Ja pracowałam normalnie ,myśle ze jak ma się udać to się uda bez względu na to czy będziesz leżeć z nogami w gorze czy nie
Staraj się funkcjonować normalnie a wszystko będzie dobrze ❤️
Ja jutro powtarzam betę , strasznie się stresuje
Wierzę Ci Kochana naprawdę to wszystko jest trudne najpierw to czekanie aż zrobisz pierwszy wynik, potem czekamy aż drugi wyjdzie i tak w kółko cały czas stres ale trzymam kciuki nie ma innej opcji jak to, że wszystko będzie po naszej myśli 💜

Wierzę Ci Kochana naprawdę to wszystko jest trudne najpierw to czekanie aż zrobisz pierwszy wynik, potem czekamy aż drugi wyjdzie i tak w kółko cały czas stres ale trzymam kciuki nie ma innej opcji jak to, że wszystko będzie po naszej myśli 💜
Mam taka nadzieje ❤️Ciagle w głowie mam ze ta beta jest za niska ale wiem tez ze to bardzo wcześnie

Ja byłam po iui u dentysty i od następnego dnia do pracy tez biurowa lekarz kazał funkcjonować normalnie 😄
Co do bety to spokojnie jest okej nie ma co na sile się stresować bo to nie służy
A co do mojej sytuacji wczoraj miałam tydzień od zastrzyku i zrobiłam wczoraj i dziś test chciałam zobaczyć czy faktycznie ten zastrzyk wykazuje 2 kreski i dupa są negatywne 😄 a chciałam zobaczyć w końcu dwie kreski mimo ze byłoby to od zastrzyku 😄 żałuje ze wcześniej nie zrobiłam

Ja byłam po iui u dentysty i od następnego dnia do pracy tez biurowa lekarz kazał funkcjonować normalnie 😄
Co do bety to spokojnie jest okej nie ma co na sile się stresować bo to nie służy
A co do mojej sytuacji wczoraj miałam tydzień od zastrzyku i zrobiłam wczoraj i dziś test chciałam zobaczyć czy faktycznie ten zastrzyk wykazuje 2 kreski i dupa są negatywne 😄 a chciałam zobaczyć w końcu dwie kreski mimo ze byłoby to od zastrzyku 😄 żałuje ze wcześniej nie zrobiłam
No czyli każdy organizm jest inny ja tez robiłam kilka dni po iui i tez wyszedł negatywny czyli zastrzyk nie utrzymuje się u każdego tak długo

To mnie uspokoiłyście Dziewczyny to w piątek wracam do pracy i się nie stresuję 🙂

Spokojnie mi chlop każe robić codziennie 🤣 i od 4 dnia po iui jest negatywny , po 2 dniach po iui były dwie kreski ale lekkie ;)

reklama
Pewnie jutro jak już będę po wszystkim to napiszę co i jak🥰,
Dziewczyny wiem, że nie które z Was brały urlop po zabiegu? Ja niestety muszę iść do pracy, pracę mam biurową więc mam nadzieję, że nic to nie zaszkodzi co sądzicie w tym temacie?🙂
Ja odpoczywałam w dzień iui , następnego dnia tez się nie przemeczalam -miałam możliwość urlopu wiec skorzystałam :) iui w piątek a od poniedziałku normalnie jestem w pracy tez biurowa;) ważne żeby nie dźwigać nie naciągać się okien nie myć żeby nie przewiało, jakąś chemia agresywna do czyszczenia łazienek itp. Jak masz lekka pracę biurowa i nikt Cie tam nie stresuje to nie ma problemu ;) ogarnij chatę czy co tam masz przed i będzie dobrze ;) niby mi tez lekarz kazał normalnie funkcjowac ale po doświadczeniach koleżanek po in vitro wiem że jak szalała to się nie udało a usiadła na tyłku , nie pracowala- tylko ona akurat fryzjerka to po 4 próbach nieudanych 5 w relaksie się udała ;)

Ostatnia edycja:
Do góry