reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
Spokojnie nawet jak bardziej boli to nie jest to bol tylko takie nieprzyjemne uczucie ;) ja się bałam ze wysikam 🤣🤪 dlatego nie ryzykowałam do tego była przede mną ponad godzinna droga do domu ;) to wolałam się nie stresować gdzie się zatrzymać na środku drogi ;)
Jestem przewrażliwiona po sprawdzaniu drożności jajowodów dlatego tak świruje 😀

reklama
Właśnie ciekawiło mnie jak to jest z tym pełnym pęcherzem i też pytałam, ale to właśnie mój lekarz powiedział że nie bo będę się jeszcze tym stresować, że mi się sikać chce 😀więc też chyba przed samym zabiegiem skorzystam z toalety żeby później nie iść 🙂
Mi powiedział dokładnie to samo 😊 powiedział, ze mam się czuć komfortowo a nie męczyć i kazał iść sikac 😛

reklama
Aha bo właśnie ja miałam wsiąść wczoraj o 15 i dzisiaj około 16 będzie iui i tak się obawiam czy nie za późno...?
Nie za późno:) pecherzyk powinien do 36h pęknąć , sprawdza ci czy jest pęknięty czy nie przed iui bo możliwe że dalej nie pęknie ;) mi po prostu zależała wizyta rano bo moj musiał do pracy jechać. Wiesz ja teraz żyje w stresie czy w ogóle pękną (niby lekarz mówił że widać że już za chwile peknie)... wiec wolałabym żeby pękną np godzinę przed ;) także spokojnie .
Dziewczyny które biorą dupka pytanie do was: czujecie że wasze piersi są bardziej wrażliwe? Ja mam jakieś nabrzmiałe i wrażliwe sutki i tak sobie myślę czy to nie przez tabletki...

Do góry