reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
Spokojnie nawet jak bardziej boli to nie jest to bol tylko takie nieprzyjemne uczucie ;) ja się bałam ze wysikam 🤣🤪 dlatego nie ryzykowałam do tego była przede mną ponad godzinna droga do domu ;) to wolałam się nie stresować gdzie się zatrzymać na środku drogi ;)
Jestem przewrażliwiona po sprawdzaniu drożności jajowodów dlatego tak świruje 😀

reklama
Właśnie ciekawiło mnie jak to jest z tym pełnym pęcherzem i też pytałam, ale to właśnie mój lekarz powiedział że nie bo będę się jeszcze tym stresować, że mi się sikać chce 😀więc też chyba przed samym zabiegiem skorzystam z toalety żeby później nie iść 🙂
Mi powiedział dokładnie to samo 😊 powiedział, ze mam się czuć komfortowo a nie męczyć i kazał iść sikac 😛

reklama
Aha bo właśnie ja miałam wsiąść wczoraj o 15 i dzisiaj około 16 będzie iui i tak się obawiam czy nie za późno...?
Nie za późno:) pecherzyk powinien do 36h pęknąć , sprawdza ci czy jest pęknięty czy nie przed iui bo możliwe że dalej nie pęknie ;) mi po prostu zależała wizyta rano bo moj musiał do pracy jechać. Wiesz ja teraz żyje w stresie czy w ogóle pękną (niby lekarz mówił że widać że już za chwile peknie)... wiec wolałabym żeby pękną np godzinę przed ;) także spokojnie .
Dziewczyny które biorą dupka pytanie do was: czujecie że wasze piersi są bardziej wrażliwe? Ja mam jakieś nabrzmiałe i wrażliwe sutki i tak sobie myślę czy to nie przez tabletki...

Do góry