reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Informacje, wiadomości i sms-y od Sierpniowych Mamusiek(bez komentarzy)

reklama
Info od Nadzieja!:

"Nie będę się rozpisywać, bo ledwo żyję. Od wczoraj jestem w dziwnych bólach, na wieczór trochę przeszło a w nocy od nowa horror. Cały czas ktg. W nocy dostałam morfinę, żebym mogła odpocząć, bo drgawki mnie łapały. Jest zajebiście ciężko-proszę trzymajcie kciuki! Pozdrawiam, Nadzieja"

Info od sagii

5:31
Jestem na porodówce. Odeszły mi wody o trzeciej mam lekkie skurcze. Poki co jestem po lewatywie leże i mam ktg. Jestem trzecia w kolejce do rodzenia. Mąż nie może być przez to ze mną poza tym jedzie do pracy :( Jak widze to wszytsko jestem przerażona...3 majcie kciuki żeby szybko poszło. Odezwe sie po wszytskim

Pytalam- jak odeszly wody, czy sie obudziła, jak to poczuła i jak rozwarcie
7:07
Wstałam siku i poleciało leciało duzo i tak jeszcze wylatuja resztki. Po usg wyszlo ze mało wod plodowych. Wyszly lekkie skurcze na ktg ale dostane kroplowke bo rozwarcie na jeden palec (teraz skurcze sie naililu) sa co trzy minuty...ale nie przygotowane nic do porodu w srodku. Do tego pocieszyla mnie ze w najlepszym wypadku urodze kolo poludnia po poludniu. W najgorszym nie wiem ale napewno dzisja

10:38
Dalej nic jestem na piłce daje rade ze skurczami sa coraz czestsze jakos co poltorej dwie minuty ale ciezko ze spaniem jestem wykonczona. Rowarcia dalej brak tylko na jeden palce. Dostalam czopki i zastrzyki

Tu zapytalam co dostała i jakie plany dalej maja lekarze
11:15
Dostalam jakis lek narkotyczny na to zeby skurcze byly rzadziej i mocniej zeby szyjka sie otwarla...I antybiotyk na paciorkowca bo juz osiem godzin po odejsciu wod..Jestem taka głoda ze maskara. Odezwe sie pozniej

reklama
Do góry