reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Informacje, wiadomości i sms-y od Sierpniowych Mamusiek(bez komentarzy)

reklama
ja tak tylko szybciutko się z Wami witam:
przedwczoraj Karolcia miała robioną punkcję lędźwiową i wyszło że dodatkowo ma zapalenie opon mózgowych - przyjechała po nią karetką ze szpitala uniwersyteckiego i zabrali ją na intensywną terapię - niestety godziny odwiedzin 12-15. Malutka wogole nie wyglada i nie zachowuje się jak chora i była duża poprawa tak, że nawet pani dr powiedziała że spróbują ją wyciągnąć z inkubatora i może będziemy przystawiać do piersi. Położne mówiły na nią tajfunik bo cały inkubator roznosiła rozrabiara.
Ja wyszłam na własne żądanie ze szpitala chociaż spieprzył mi lekarz szwy krocza i wczoraj w 7 dobie powiedzieli (po dwukrotnym wyciąganiu szwów) że wygląda jakbym była 2 doby po porodzie. Niestety moje rozszczepienie kręgosłupa dało o sobie znać i czasem tracę władzę w nogach ale muszę się zebrać dla małej - zmykam bo musze odciągnać pokarm i jechać do Karolci

reklama
Do góry