reklama
Ja badalam tylko rano i mialam podobnie, bralam lek na obnizenieBadałyście prolaktynę przed transferami?
Mi immunolog zleciła
Moje wyniki
47.54 ng\ml
A po obciążeniu mpc po godzinie 163,30
Niby jest hiperprolaktynemia ale przyrost po obciążeniu jest za mały bo powinno być pięciokrotnie
To też jest wynik z rana ale nie z początku cykluJa badalam tylko rano i mialam podobnie, bralam lek na obnizenie
Ja dostałam leki ale nie biorę bo pani Doktor skonsultowała wyniki z endokrynologiem i chcą zrobić pogłębioną diagnostykę w szpitalu jak będę na początku cyklu
A to ciekawe, bo jeden Twój lekarz i jeden mój - powiedzieli że wg najnowszych wytycznych prolaktyny się teraz nie zbija. Nigdy tego nie robiłam. Już nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam bromergonJa badalam tylko rano i mialam podobnie, bralam lek na obnizenie
Ja dostalam od Żaka Dostinex po chyba 2 tyg stezenie spadlo (ten lek sie bierze raz w tygodniu:€ ). Kazal brac jeszcze jakis czas po pol tabletkiA to ciekawe, bo jeden Twój lekarz i jeden mój - powiedzieli że wg najnowszych wytycznych prolaktyny się teraz nie zbija. Nigdy tego nie robiłam. Już nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam bromergon
Ja głupia nie chciałam tego raz w tygodniu i mam bromocorn czekam na decyzję lekarki bo z dostaniem się na oddział w najbliższym czasie też mam problemJa dostalam od Żaka Dostinex po chyba 2 tyg stezenie spadlo (ten lek sie bierze raz w tygodniu:€ ). Kazal brac jeszcze jakis czas po pol tabletki
Masz rację -chyba Ż pomyliłam. Ale lekarz z zdecydowanie odstawił. Novum też tak pisze na swoim blogu. To może niech się zdecydują. W 32 zleconych przez imunologa badaniach - nie było w ogóle prolaktyny!!!Ja dostalam od Żaka Dostinex po chyba 2 tyg stezenie spadlo (ten lek sie bierze raz w tygodniu:€ ). Kazal brac jeszcze jakis czas po pol tabletki
Brałam kiedyś dostinex polując na ten za 100 nie za 300. To mi wrzucilyscie temacik...
Ania ma znow zmienione mleko, na Neocate czyli calkowicie zhydrolizowane (150zl/puszka), to jest ten preparat za ktory nfz sciga pediatrow zeby oddawali kase za niesluszną refundacje wiec szukam odwaznego gastrologa ktory da mi zaswiadczenie ze dzidzia ma ciężką postac alergii na BMK. Wtedy jest na ryczalt za kilka zl…Bliskodo- kciuki za usg jutro.
Melapola- jak Ania zaimprezowala na chrzcinach?:-)
Na chrzcie była aniołem!! Chociaz ksiądz nie żałował wody i zmoczył cały kaptur kurteczki i becik
A jak u Ciebie? Kiedy planujesz sie rozpadać na 2?
Załączniki
reklama
Alez ona juz urosla!!! fantastycznie!Ania ma znow zmienione mleko, na Neocate czyli calkowicie zhydrolizowane (150zl/puszka), to jest ten preparat za ktory nfz sciga pediatrow zeby oddawali kase za niesluszną refundacje wiec szukam odwaznego gastrologa ktory da mi zaswiadczenie ze dzidzia ma ciężką postac alergii na BMK. Wtedy jest na ryczalt za kilka zl…
Na chrzcie była aniołem!! Chociaz ksiądz nie żałował wody i zmoczył cały kaptur kurteczki i becik
A jak u Ciebie? Kiedy planujesz sie rozpadać na 2?
Dramat to NFZ. nie mam
slow, ale wierzę, że znajdziesz rzetelnego lekarza, który nie boi sie biurokracji.
Myslę, ze na początku grudnia moge nyc juz w blokach startowych z torbą, ale to może potrwać do polowy grudnia:-) Czekam
cierpliwie z maluszkiem, a on uprawia gimnastykę w brzuchu