reklama
Hej ja leczyłam się w Invimed w Poznaniu dr Michała Małka i u niego cały proces in vitroHej kobietki wojowniczki!
Chciałam się zapytać czy któraś z Was miała in vitro w klinice Invimed w Poznaniu, jeśli tak, którego lekarza polecacie???
Będę wdzięczna za informację i podzielenie się doświadczeniem
Super człowiek
A czy mogę wiedzieć czy się udało? I za którym razem? Dziękuję za pomocHej ja leczyłam się w Invimed w Poznaniu dr Michała Małka i u niego cały proces in vitro
Super człowiek
W takim razie gratulacje!!! A lekarz był wybrany z przypadku czy polecenia?@MartaJB udało się za pierwszym razem w czerwcu podchodziłam do stymulacji, punkcji i był świeży transfer
Podczas pierwszej wizyty w klinice zupełnie nie miałam pojęcia do jakiego lekarza trafię (tzn nie znałam kompletnie), w rozmowie z konsultantem Kliniki to właśnie on mi zaproponował dr Małka i tak zostało. Przez cały czas leczenia(prawie 2lata) należałam do dr Małka i nie zmieniłabym go w żadnym momencie
Bardzo dziękuję za informację jeszcze raz gratuluję i trzymam kciuki, żeby maleństwo było zdrowePodczas pierwszej wizyty w klinice zupełnie nie miałam pojęcia do jakiego lekarza trafię (tzn nie znałam kompletnie), w rozmowie z konsultantem Kliniki to właśnie on mi zaproponował dr Małka i tak zostało. Przez cały czas leczenia(prawie 2lata) należałam do dr Małka i nie zmieniłabym go w żadnym momencie
reklama
Mam nadzieję, że w końcu się uda dziękuję!W razie czego służę pomocą