reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro

Cześć dziewczyny !
dzis jestem załamana , w sobotę miałam OP wyciągnięcie jajeczek , i tu schody anestezjolog podał mi pierwszy zastrzyk a mi ręka zesztywniała ból niesamowity , powiedziałam od razu co mi się dzieje anestezjolog wyjął igle i ulokował ja w dłoni później zasnęłam i obudziłam się w pokoju ;-) wyciągnęliśmy 11 jajeczek , o super pomyślałam .
Następnego dnia dzwonią do mnie z kliniki i tu rozczarowanie mamy tylko 2 dobre zarodki klasy B słabo się rozwija 😕reszta się nie nadaje 😕
Jest sobota 2 w nocy , budzę się z ogromnym bólem ręki , ręka jest jak bańka spuchnięta czerwona przykładam Lód biorę przeciwbólowe i kładę się spać rano się budzę ręka nadal jest spuchnięta dzwonię do kliniki każą jechać na pogotowie , na pogotowiu dowiaduje się ze mam zapalenie mięśnia :-(
Dziś pojechałam do kliniki na transfer tych dwóch zarodków , moja Pani ginekolog mówi ,, mmm dziwne macica jest już nisko „”
Oczywiście pytam się czy to nie przeszkadza w tym ona twierdzi ze nie ( ja czytam zupełnie co innego w internecie )
Czarno to wszystko widzę :-(
Proszę powiedzcie mi jak to było u was

reklama
Hej! Mieszkam w Londynie, ostatnio robilam w PL badania i lekarz stwierdził ze jedynie in vito. Nie mam bladego pojecia jak zaczać działac w UK.. Moze jest tu ktos kto podpowie od czego zacząc i gdzie sie zglosic ? Chcialabym sprobowac przez nhs jesli jest taka mozliwosc. Bede bardzo wdzieczna za pomoc!

Do góry