reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024

reklama
O czym teraz mówisz? Gdzie jest wymieniona konkretna klinika? Pisałam o możliwości zabiegu. Które w Polsce nie są realizowane. Bezskutecznie przeszłam wszystkie kręgi in vitro. I nikt nie był w stanie mi pomóc. Mój lekarz powiedział: uspokój się, kup psa. Trzeba myśleć nieszablonowo, out of the box.
No nie sa, tak jak w wiekszosci krajow UE. Widziałam już na kilka watkach, wszędzie piszesz o Ua coś tam, i podajesz odrazu linka.
Poza tym nikt nie odpowiada a Ty dalej uparcie piszesz o tym
i nie wiadomo czy jesteś Polka czy Ukrainka.

Czy to forum wymiany informacji, czy biuro śledcze? Znalazłam kontakt z kobietami, które przeszły tę samą drogę. Komunikujemy się w wiadomościach prywatnych. Dlatego ze względu na ludzi takich jak Ty wolą być incognito. Jestem Żydówką, co ma do tego narodowość? Pozdrawiam
Wymiany informacji, a nie spamu w kazdym watku.

Kobieto..o czym Ty piszesz, sama sobie zaprzeczasz, widać nie pisze to jedna osoba a wiele, bo nawet nie wiesz co było w postach z grudnia czy stycznia.

Jak dla mnie koniec konwersacji.

Faktycznie, patrząc na wszystkie inne posty tej Pani - można wywnioskować że jedynie spamuje i promuje Kliniki w Ukrainie..
Dobrze, że mnie otrząsnęłyście bo człowiek jest bardzo naiwny i łapie się wszystkiego w kryzysowej sytuacji.

Dziewczyny, a czy któras z Was słyszała o wpływie melatoniny na jakoś oocytow podczas stymulacji?
Melatonina ma korzyści jako antyoksydant, ale może szkodzić przed samym transferem. Ja sugerowałam się rozpiską suplementów od dr Lifestyle. Przyjęłam, że skoro sama przez to przeszła, to skorzystam z jej researchu 😉

Melatonina ma korzyści jako antyoksydant, ale może szkodzić przed samym transferem. Ja sugerowałam się rozpiską suplementów od dr Lifestyle. Przyjęłam, że skoro sama przez to przeszła, to skorzystam z jej researchu 😉
A podeślesz linka ? Jeśli go jeszcze masz 😀
Właśnie pytam, bo czytam różne opinie.
Ale raczej piszą że to się bierze tylko do punkcji i tylko w tym cyklu, w innym wypadku hamuje owu
Już sama nie wiem.

Ale raczej piszą że to się bierze tylko do punkcji i tylko w tym cyklu, w innym wypadku hamuje owu
Już sama nie wiem.
To ja akurat brałam wiele tygodni wcześniej i odstawiłam przed punkcją... po czym już do niej nie wracałam.

Już sama nie wiem.

Ja w sumie podobnie jak Madame JS- brałam wcześniej, a w cyklu ze stymulacją odpuściłam, bo i tak przyjmowałam sporo substancji, a z drugiej strony, liczyłam na świeży transfer

reklama

Bardzo dobrze ❤️ usłyszałam serduszko, pięknie się rozwija ❤️ Jak na razie mam straszne mdłości, nie mam wgl apetytu 🙈 ❤️ za 4 marca idę już do nowej ginekolog która jest jedną z lepszych w Krakowie i jest ze szpitala w którym bym chciała rodzić bo lekarz mój od in vitro mi ją polecił i jest jak to nazwał „guru” od echa serca i USG i od wad genetycznych, i i mnóstwo kobiet prowadziła po in vitro więc myślę że jestem w dobrych rękach, ale ciągle strach czy wszystko będzie dobrze ale jestem bardzo dobrej myśli ❤️

Ostatnia edycja:
Do góry