Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi, skonsultuje jeszcze raz z lekarzem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
średnie owu, słaba jakość nasienia, 6 lat starań w tym rok monitoringów, drożność ok. U nas stymulacja średnio bo 18 pęcherzyków, tylko 4 komórki, tylko 3 dojrzałe, 2 się zapłodniły i dotrwały do mrożenia. 1 transfer udany obecnie 35tc.Hej dziewczyny nie wiem czy zadaje pytanie w dobrym miejscu ale z ciekawości chciała bym spytać jakie macie wskazania do ivf ? I jeśli jesteście po transferze to za którym razem wam się udało ? w wtorek idę na monitoring do kliniki bo mam zacząć stymulację do in vitro,jeśli wszystko pójdzie dobrze to transfer powinien być jakoś na początku maja.IVF to dla mnie nowy temat luty,marzec miałam 2 inseminacje które nie wyszły ..
Że to już?średnie owu, słaba jakość nasienia, 6 lat starań w tym rok monitoringów, drożność ok. U nas stymulacja średnio bo 18 pęcherzyków, tylko 4 komórki, tylko 3 dojrzałe, 2 się zapłodniły i dotrwały do mrożenia. 1 transfer udany obecnie 35tc.
ja się czułam dobrze po obydwu punkcjach. Może zadzwoń do kliniki i poproś o konsultacje? Żeby nie okazało się, że masz hiperkęDziewczyny, jak długo po punkcji czułyście się źle? Za pierwszym razem było w porządku, teraz po 3 dniach dalej chodzę zgięta w pół![]()
Ja to chyba jestem tym gorszym przypadkiem, dopiero po tygodniu poczułam się lepiej, tak to był jakiś hardcoreDziewczyny, jak długo po punkcji czułyście się źle? Za pierwszym razem było w porządku, teraz po 3 dniach dalej chodzę zgięta w pół![]()
ja miałam lekki ból przez pierwsze dwa dni, taki trochę jak łagodna miesiączka. Jak Cię bardzo boli lepiej się skonsultować, czy to nie hiperstymulacja. Czy masz wzdęty brzuch? To jest też jeden z objawów hiperkiDziewczyny, jak długo po punkcji czułyście się źle? Za pierwszym razem było w porządku, teraz po 3 dniach dalej chodzę zgięta w pół![]()
Mój brzuch zawsze wygląda na wzdętyja miałam lekki ból przez pierwsze dwa dni, taki trochę jak łagodna miesiączka. Jak Cię bardzo boli lepiej się skonsultować, czy to nie hiperstymulacja. Czy masz wzdęty brzuch? To jest też jeden z objawów hiperki
A miiałaś telefon wczoraj ile udało siię zapłodnić komórek?Mój brzuch zawsze wygląda na wzdętyAle masz rację, skonsultuję to.
Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
W środę/czwartek telefon ile finalnie mamy tych zarodków. Stres jest..