reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
już mam smutek, bo odkopuje Wasze posty i miałyście kreski 4dpt. A ja nic. Pocieszam się, że siki rozwodnione, no ale...
Ciężko nie porównywać, boże jakbyście widziały jakie ja akrobacje internetowe robiłam i jakie stare zdjęcia cieni odkopywałam z forum 🫣 zmień sobie repertuar, pooglądaj tarrah jordan na tik toku - u niej cień wyszedł dopiero 7dpt 🙈

Właśnie w pierwszej chwili pomyślałam jezu że źle że nie dostałam go ale potem jak się wczytałam to mówię ufff . Że faktycznie po tym drugim nie powinno być hiperki.

Wszyscy mówią że nic strasznego a ja biedna przeżywam jak nie wiem🤣 ale to przez to że nigdy nie miałam żadnego zabiegu - jedynie cc(11 lat temu ) 🤣

Odpoczywać to planuje chce wziasc l4 żeby na spokojnie móc odpocząć . Jakie elektrolity najlepsze ? I biało - czego najwięcej ? Czy może kupić jakieś białko jak dla sportowców ? Co polecasz?
Jeśli chodzi o elektrolity to kupowałam w aptece w tabletkach i rozpuszczałam w wodzie butelkowanej 🙂 Ja specjalnie białka nie kupowałam, jadłam dużo puddingów białkowych z Lidla/Biedronki, twarożek, mięso 🙂

dzięki dziewczyny. Ale no prawda jest taka, że z reguły te 5dpt to już powinien ten cień być i z reguły jest.
Mam ochotę jutro jechać na betę ale jak testy będą białe to sobie daruję...

Jeśli chodzi o elektrolity to kupowałam w aptece w tabletkach i rozpuszczałam w wodzie butelkowanej 🙂 Ja specjalnie białka nie kupowałam, jadłam dużo puddingów białkowych z Lidla/Biedronki, twarożek, mięso 🙂

To jutro muszę sobie podjechać do apteki i już się zaopatrzyć żeby po punkcji sobie w butelce rozpuścić ;)
Oo to super ! Bo czytałam że dziewczyny różnie i czasami też kupują specjalnie białko …a ja na tym się nie znam 🤣 wolę zjeść więcej puddingów 🤣

To jutro muszę sobie podjechać do apteki i już się zaopatrzyć żeby po punkcji sobie w butelce rozpuścić ;)
Oo to super ! Bo czytałam że dziewczyny różnie i czasami też kupują specjalnie białko …a ja na tym się nie znam 🤣 wolę zjeść więcej puddingów 🤣
mi lekarz polecił żebym oprócz diety białkowej to jeszcze koktajle właśnie z tymi odżywkami białkowymi pila (najlepiej białko hydrolizowane), 3 koktajle dziennie (btw przy mojej wadze tj to 300% dziennego zapotrzebowania XD) Więc sobie kupiłam pakę w sklepie dla koksów😅 hydrolizowanego nie było, ale polecili mi jakieś inne.
Punkcji się nie bój, spanko najprzyjemniejsza rzeczą pośród całej procedury 😁 Natomiast jeśli chodzi o samopoczucie po punkcji, to ja lepiej się wypowiadać nie będę 😅🫣

reklama
mi lekarz polecił żebym oprócz diety białkowej to jeszcze koktajle właśnie z tymi odżywkami białkowymi pila (najlepiej białko hydrolizowane), 3 koktajle dziennie (btw przy mojej wadze tj to 300% dziennego zapotrzebowania XD) Więc sobie kupiłam pakę w sklepie dla koksów😅 hydrolizowanego nie było, ale polecili mi jakieś inne.
Punkcji się nie bój, spanko najprzyjemniejsza rzeczą pośród całej procedury 😁 Natomiast jeśli chodzi o samopoczucie po punkcji, to ja lepiej się wypowiadać nie będę 😅🫣
Właśnie o tym slyszlalam i czytałam ale mówię nie znam się na tym całkowicie 😆😆
Ah dzięki!
Wiesz co wiem bo już czytałam co przechodziłaś więc wiem zwłaszcza że będę mieć jeszcze więcej pecherzykow niż ty 😆 jaki zastrzyk miałaś podobany te 36 h przed punkcja ? 🙃

Do góry