reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
już mam smutek, bo odkopuje Wasze posty i miałyście kreski 4dpt. A ja nic. Pocieszam się, że siki rozwodnione, no ale...
Ciężko nie porównywać, boże jakbyście widziały jakie ja akrobacje internetowe robiłam i jakie stare zdjęcia cieni odkopywałam z forum 🫣 zmień sobie repertuar, pooglądaj tarrah jordan na tik toku - u niej cień wyszedł dopiero 7dpt 🙈

Właśnie w pierwszej chwili pomyślałam jezu że źle że nie dostałam go ale potem jak się wczytałam to mówię ufff . Że faktycznie po tym drugim nie powinno być hiperki.

Wszyscy mówią że nic strasznego a ja biedna przeżywam jak nie wiem🤣 ale to przez to że nigdy nie miałam żadnego zabiegu - jedynie cc(11 lat temu ) 🤣

Odpoczywać to planuje chce wziasc l4 żeby na spokojnie móc odpocząć . Jakie elektrolity najlepsze ? I biało - czego najwięcej ? Czy może kupić jakieś białko jak dla sportowców ? Co polecasz?
Jeśli chodzi o elektrolity to kupowałam w aptece w tabletkach i rozpuszczałam w wodzie butelkowanej 🙂 Ja specjalnie białka nie kupowałam, jadłam dużo puddingów białkowych z Lidla/Biedronki, twarożek, mięso 🙂

dzięki dziewczyny. Ale no prawda jest taka, że z reguły te 5dpt to już powinien ten cień być i z reguły jest.
Mam ochotę jutro jechać na betę ale jak testy będą białe to sobie daruję...

Jeśli chodzi o elektrolity to kupowałam w aptece w tabletkach i rozpuszczałam w wodzie butelkowanej 🙂 Ja specjalnie białka nie kupowałam, jadłam dużo puddingów białkowych z Lidla/Biedronki, twarożek, mięso 🙂

To jutro muszę sobie podjechać do apteki i już się zaopatrzyć żeby po punkcji sobie w butelce rozpuścić ;)
Oo to super ! Bo czytałam że dziewczyny różnie i czasami też kupują specjalnie białko …a ja na tym się nie znam 🤣 wolę zjeść więcej puddingów 🤣

To jutro muszę sobie podjechać do apteki i już się zaopatrzyć żeby po punkcji sobie w butelce rozpuścić ;)
Oo to super ! Bo czytałam że dziewczyny różnie i czasami też kupują specjalnie białko …a ja na tym się nie znam 🤣 wolę zjeść więcej puddingów 🤣
mi lekarz polecił żebym oprócz diety białkowej to jeszcze koktajle właśnie z tymi odżywkami białkowymi pila (najlepiej białko hydrolizowane), 3 koktajle dziennie (btw przy mojej wadze tj to 300% dziennego zapotrzebowania XD) Więc sobie kupiłam pakę w sklepie dla koksów😅 hydrolizowanego nie było, ale polecili mi jakieś inne.
Punkcji się nie bój, spanko najprzyjemniejsza rzeczą pośród całej procedury 😁 Natomiast jeśli chodzi o samopoczucie po punkcji, to ja lepiej się wypowiadać nie będę 😅🫣

reklama
mi lekarz polecił żebym oprócz diety białkowej to jeszcze koktajle właśnie z tymi odżywkami białkowymi pila (najlepiej białko hydrolizowane), 3 koktajle dziennie (btw przy mojej wadze tj to 300% dziennego zapotrzebowania XD) Więc sobie kupiłam pakę w sklepie dla koksów😅 hydrolizowanego nie było, ale polecili mi jakieś inne.
Punkcji się nie bój, spanko najprzyjemniejsza rzeczą pośród całej procedury 😁 Natomiast jeśli chodzi o samopoczucie po punkcji, to ja lepiej się wypowiadać nie będę 😅🫣
Właśnie o tym slyszlalam i czytałam ale mówię nie znam się na tym całkowicie 😆😆
Ah dzięki!
Wiesz co wiem bo już czytałam co przechodziłaś więc wiem zwłaszcza że będę mieć jeszcze więcej pecherzykow niż ty 😆 jaki zastrzyk miałaś podobany te 36 h przed punkcja ? 🙃

Do góry