reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Ja aktualnie jestem po nieudanym transferze zarodka 4.1.3. Wczoraj odstawiłam hormony i czuje się fatalnie.
Chciałabym właśnie zapytać jak to było u Was po odstawieniu progesteronu po nieudanym transferze? bo objawy mam jak przy infekcji plus jelitowce... drgawki, brak sil, nudności, boli mnie dosłownie każdy mięsień i mam 38C.. Wiedziałam, że mogę spodziewać się gorszego samopoczucia, ale nie przypuszczałam, że będzie aż tak. Napiszcie czy miałyście podobne doświadczenia, bo moze jednak to jakaś infekcja...
Trzymam kciuki za Wasze starania 🙏🌸
Ja nie mam żadnych objawów po odstawieniu hormonów tylko objawy zbliżającej się miesiączki. Możliwe że faktycznie masz infekcję jakaś

reklama
Ja aktualnie jestem po nieudanym transferze zarodka 4.1.3. Wczoraj odstawiłam hormony i czuje się fatalnie.
Chciałabym właśnie zapytać jak to było u Was po odstawieniu progesteronu po nieudanym transferze? bo objawy mam jak przy infekcji plus jelitowce... drgawki, brak sil, nudności, boli mnie dosłownie każdy mięsień i mam 38C.. Wiedziałam, że mogę spodziewać się gorszego samopoczucia, ale nie przypuszczałam, że będzie aż tak. Napiszcie czy miałyście podobne doświadczenia, bo moze jednak to jakaś infekcja...
ja po odstawieniu progesteronu po nieudanym transferze czułam się normalnie.
Ale ja chyba nie jestem dobrym przykładem, bo ja z reguły czuje się normalnie i nic mi nie jest 🤣

Ja też nie mam żadnych złych objawów przy odstawieniu, powiedziałabym, że nawet lepiej się czuję, jak nie biorę hormonów. I okres też szybko przychodzi. Wygląda na to, że zlapalas infekcję.

Nic mi nie było. Odstawiłam leki i dostałam okres po max 3 dniach

reklama
Do góry