reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
mój cykl po histero trwał 32 dni, więc w sumie normalnie.Dziewczyny czy po histero normalnie dostawalyście okres czy spóźniał się wam?
Ja normalnie. Nawet przed terminem.Dziewczyny czy po histero normalnie dostawalyście okres czy spóźniał się wam?
NormalnieDziewczyny czy po histero normalnie dostawalyście okres czy spóźniał się wam?
Masz jakąś rozpiskę jaką beta w danym dniu po transferze?A bo tak chciałam umiejscowić wynik w zakresach (wiem, że są rozległe). A kiedy planujesz umówić się na badania?
Chce umówić się na 12.04 czekam na odpowiedź lekarza
amusedxxx
Moderator
Mój mąż przez chwile brał dostinex i czuł się po nim mega źle, więc to może być winowajcaJapierdziele… ale no słyszałam że po punkcji będzie gorzej, tylko ze teraz już jest fatalnieteż od wczoraj mam Dostinex, ale no wątpię żeby to on mnie tak położył
Wgl mam odroczony transfer do… lipcaofc jeśli będzie co transferować, ale na nasze życzenie
amusedxxx
Moderator
Nie wolałabyś iść wcześniej sprawdzić czy pęcherzyk jest w odpowiednim miejscu? Przy becie powyżej 1000 już powinien być widocznyMasz jakąś rozpiskę jaką beta w danym dniu po transferze?
Chce umówić się na 12.04 czekam na odpowiedź lekarza
nieznośne_poplątanie
Tak, mi się zdarzały.Dziewczyny a macie zawroty głowy po progesteronie? Bo ja bardzo...
reklama
Artemida90
A ja mam usg 23.04, 38dpt
no serce to już na pewno będzie