reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Czesc:), pamiętam Cię i Twoją historie, że byłaś nieugięta w bojach:), niestety z lekami nie pomogę.
A Ty po ktorego bejbika idziesz?:)
Tylko z accofilem? Jak to u Ciebie było, pomógł Tobie? I jakie miałaś wskazania?
Pamiętam, że tylko" transfery 3dniowych zarodków udawaly się Tobie, prawda? Czy coś kręcę?
Powodzenia!
Ja 5x beta 0. Jeszcze dwa mrozaki, kończą się pomysły
Może coś z własnego doświadczenia poradzisz.
Pozdrowienia!
Cześć, cześć. Ja też Ciebie pamietam ;)
Ja teraz idę po trzecie dzieciątko.
Jestem teraz po 12 transferach
Dzieci mam z 3 dniowych, z 5 dniowymi nie zachodzę w ciąże.

Może spróbuj z 3 dniowymi ? Immunologie sprawdzałaś ? Accofil miałaś ? Oczyść się, zadbaj o sobie, witaminy, zdrowe jedzonko. Na jakim poziomie masz poziom wit d3? Bierzesz selen, cynk, jod, Adek, b complex ? 😁

Mój lekarz nie chciał się zgodzić na 3 dniowe. 5 dniowe majà wyższy wskaźnik implantacji. Nooo ale nie u wszystkich 😂
8 transferów 5 dniowych beta zero
4 transfery 3 dniowych (2 razy bliźniaczy transfer) dały 3 ciąże, 2 dzieci. Więc jak dla mnie nie ma nawet nad czym się zastanawiać.
Mam jeszcze 5 zarodków, cztery 3 dniowe i jeden 5 dniowy.
Z córką nie miałam accofilu ale miałam intralipid, metypred.
Przy synu i przy poprzedniej ciąży miałam heparynę i accofil. Teraz mam plan podejść tak samo z heparyną i accofilem ;)
Nooo to tak po krótce 😂

reklama
apropo tych grup fb, no dziewczyna mówi np. że miała punckję i za 5 dni ma miec transfer, ale ma zapalenie pęcherza, więc nie chce brać cyclogestu i czy coś się stanie. No co to jest za pytanie...
albo mówi, że ma po okresie mieć trasnfer i się pyta kiedy go bedzie miała. Nie wiem, idź do lekarza? No przeraża mnie to.

reklama
apropo tych grup fb, no dziewczyna mówi np. że miała punckję i za 5 dni ma miec transfer, ale ma zapalenie pęcherza, więc nie chce brać cyclogestu i czy coś się stanie. No co to jest za pytanie...
albo mówi, że ma po okresie mieć trasnfer i się pyta kiedy go bedzie miała. Nie wiem, idź do lekarza? No przeraża mnie to.
no czytałam to i nie wierzę w to co czytałam - to wygląda na prowokacje bo to nie może być prawdziwe pytanie 🫣🤦🏻‍♀️

Do góry