Nie miałam badanych. Ale lekarz stwierdził, że miałam doxycykline 10 dni w cyklu przed cyklem z transferem (nawet przy dwoch) I się nie udało to nie ma co...Może zrobić? Już bez histero tylko pobranie w gabinecie?a biopsja endo, cd56 i cd138?
reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
ja bym zrobiła. Nawet zwykłą biopsję bez histero - ja miałam. Trwa to chwilę, boli bo boli. Może by trzeba doxy dać dłużej, albo więcej tych antybiotyków. Podobno zapalenie endo to bardzo częsta przyczyna niepowodzeń.Nie miałam badanych. Ale lekarz stwierdził, że miałam doxycykline 10 dni w cyklu przed cyklem z transferem (nawet przy dwoch) I się nie udało to nie ma co...Może zrobić? Już bez histero tylko pobranie w gabinecie?
Pogadam z lekarzem. Dziękija bym zrobiła. Nawet zwykłą biopsję bez histero - ja miałam. Trwa to chwilę, boli bo boli. Może by trzeba doxy dać dłużej, albo więcej tych antybiotyków. Podobno zapalenie endo to bardzo częsta przyczyna niepowodzeń.
anela92
To już za moment, trzymam kciukiHej, na jestem po wizycie, transfer będę mieć środa lub czwartek.

Ann2907
czyli już po owulacji? To co te owulakiHej, na jestem po wizycie, transfer będę mieć środa lub czwartek.

LadyCaro
Nie mam pojęcia. Piku nie wyłapałam, ale dziś rano bolał mnie brzuch owulacyjnie i do teraz jajnik boli. Owulka pewnie była w nocy.czyli już po owulacji? To co te owulaki![]()
reklama
morticia_adams