LadyCaro
Fanka BB :)
Tak, ja w środę. To prawie równo, obyśmy się spotkały na grudniowych mamachJa we czwartek️
Doczytałam że ty we środę jednak
Trzymam kciuki️
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ja w środę. To prawie równo, obyśmy się spotkały na grudniowych mamachJa we czwartek️
Doczytałam że ty we środę jednak
Trzymam kciuki️
![]()
Jak u Ciebie sytuacja?Ja byłam na chodzie ale plamiłam. Miałam w szpitalu i byłam jeden dzień po zabiegu jeszcze w szpitalu
Ja teraz jestem na naturalnym i mam włączony tylko progesteron.Hej, dostawalyscie może oprocz progesteronu estrofem po transferze na cyklu naturalnym?
Bo ja przy świeżym tak, a przy krio nie.
Ja przy świeżym miałam, a po krio mam ale do 4 dnia po transferze tylko. Sama się zastanowiłam, czy lekarka się nie pomyliła, ale on jest podobno tylko po to, by przygotować wyściółkę macicy do implantacji. Ogólnie brałam go cały cykl sztuczny, od 1 dc.Hej, dostawalyscie może oprocz progesteronu estrofem po transferze na cyklu naturalnym?
Ja dostałam przy kriotransferze (bodajże 3 dni wcześniej), ale miałam niski estradiol. Z tego co pamiętam to 66.Hej, dostawalyscie może oprocz progesteronu estrofem po transferze na cyklu naturalnym?
ObyTak, ja w środę. To prawie równo, obyśmy się spotkały na grudniowych mamach![]()
A ja mam za każdym razem cały czas brać jak i przed jak i po transferzeJa przy świeżym miałam, a po krio mam ale do 4 dnia po transferze tylko. Sama się zastanowiłam, czy lekarka się nie pomyliła, ale on jest podobno tylko po to, by przygotować wyściółkę macicy do implantacji. Ogólnie brałam go cały cykl sztuczny, od 1 dc.
Jak widać co lekarz to opinia I bądź tu mądrymA ja mam za każdym razem cały czas brać jak i przed jak i po transferze
Jestem w zawieszaniu. Na ten moment nic nie wiem. W poniedziałek powtórzę betę jak rośnie to umówię się na wizytę jak spada to wiadomoJak u Ciebie sytuacja?