Ja sobie wczoraj siknełam żeby zobaczyć czy się Ovi wypłukał i było bielutko. Też mam testy ale im bliżej jutra (bo od 5 dpt planowałam testować) tym bardziej się zastanawiam czy to dobry dzień. Chyba z obawy przed porazkąNo właśnie dziś przyszła mi paczka z testami...pierwszy test planowałam właśnie 4 dpt. W zeszłym cyklu zaczęłam od 7 dpt i był cień, jak się później okazało po ovi, teraz nie miałam zastrzyku, więc jak coś się pojawi, to wtedy będzie wiadomo, że nie oszukane. Nie wiem, zobaczymy, ale tak długo do 7dpt na pewno nie będę już czekać.
reklama
anela92
Fanka BB :)
Oj, znam tą obawę bardzo dobrze. Przedłużałam dzień testowania do maksimum, a w sumie wyszło, że lepiej zniosłam porażkę, jak już byłam jej pewna niż takie życie w zawieszeniu. Dlatego teraz też zaczynam testować wcześnie.Ja sobie wczoraj siknełam żeby zobaczyć czy się Ovi wypłukał i było bielutko. Też mam testy ale im bliżej jutra (bo od 5 dpt planowałam testować) tym bardziej się zastanawiam czy to dobry dzień. Chyba z obawy przed porazką
Hej wamja jutro mam monitoring przed transferem, trzymajcie kciuki!
Ja już po wizycie, Ovi zrobiony. Transfer w czwartek

nieznośne_poplątanie
Ja miałam bodajże na 8:40. Musieliśmy być godzinę wcześniej. Było trochę opóźnienia, dość długo czekałam na swoją kolej na przydzielonym łóżku. Ostatecznie i tak kazali nam czekać do 12 w klinice, gdyby coś zadziało się po znieczuleniu.A ile trwała u was punkcja? Ale nie sam zabieg, ale te wszystkie ceregiele teżchodzi mi o to ile mniej więcej spędziłyście czasu w klinice?
LadyCaro
U mnie około 2 - 2,5h. Z tym, że ja bardzo szybko dochodzę do siebie po narkozie, ale jakbym chciała jeszcze leżeć to nikt by mnie nie wyrzucalA ile trwała u was punkcja? Ale nie sam zabieg, ale te wszystkie ceregiele teżchodzi mi o to ile mniej więcej spędziłyście czasu w klinice?
Klemensa
To zależy kiedy zrobisz, przed okresem przecież spadaAaaa no i jakby jeszcze któraś z was była zainteresowana, jak progesteron wychodzi poniżej 1,0 to owulacji jeszcze nie było (pytałam lekarza).
reklama
Oczywiście, chodzi o wychwycenie momentu owulacji. Wczoraj miałam 0,59. Faza owulacyjna jest od 0,64 do 4,4 więc myślałam że w nocy będzie owuTo zależy kiedy zrobisz, przed okresem przecież spada