reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
hej jakie miałyście wyniki komórek nk po biopsji endometrium? chodzi mi o to barwienie z przeciwciałem
cd-56. sa jakies normy tego wyniku?

A ja po transferze, kropek na pokładzie 😍 Bałam się o prawidlowe rozmrożenie, ale embriolog powiedziala, że od razu zarodek dostał wyższą klasę, bo się ładnie rozpręża. Zastosowano też embrioglue, by pomóc w zagnieżdżeniu. Zawsze miałam problem z progesteronem w 2 fazie cyklu, a teraz przed transferem mam 45 ng. Chyba nigdy nie mialam nawet w połowie takiego jak dzisiaj. Także jak na razie chyba wszystko plus :)
Kiedy planujesz testowac? U mnie dzisiaj 4 dpt i siedzę jak na szpilkach🤣

Kiedy planujesz testowac? U mnie dzisiaj 4 dpt i siedzę jak na szpilkach🤣
No właśnie dziś przyszła mi paczka z testami... :D pierwszy test planowałam właśnie 4 dpt. W zeszłym cyklu zaczęłam od 7 dpt i był cień, jak się później okazało po ovi, teraz nie miałam zastrzyku, więc jak coś się pojawi, to wtedy będzie wiadomo, że nie oszukane. Nie wiem, zobaczymy, ale tak długo do 7dpt na pewno nie będę już czekać.

Nic za wiele się nie dowiedziałam, że jest kilka większych i dużo mniejszych pęcherzyków i dalej mam Menopur i gonapeptyl i w poniedziałek wizyta podglądowa znowu, bo właśnie mam delikatną stymulacje… i oczywiście już panikuje że dupa z tego będzie 😅
Estradiol 1860
Progesteron 0.5

Nic za wiele się nie dowiedziałam, że jest kilka większych i dużo mniejszych pęcherzyków i dalej mam Menopur i gonapeptyl i w poniedziałek wizyta podglądowa znowu, bo właśnie mam delikatną stymulacje… i oczywiście już panikuje że dupa z tego będzie 😅
Estradiol 1860
Progesteron 0.5
ale ten estradiol ładny jest, ja miałam takii przed pieirwszą punkcją 😅

reklama
widziałyście?
1743169269235.png

wiiem, że to jedna klinika, ale szok, że już nie kwalifikują

Do góry