reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
A ja po transferze, kropek na pokładzie 😍 Bałam się o prawidlowe rozmrożenie, ale embriolog powiedziala, że od razu zarodek dostał wyższą klasę, bo się ładnie rozpręża. Zastosowano też embrioglue, by pomóc w zagnieżdżeniu. Zawsze miałam problem z progesteronem w 2 fazie cyklu, a teraz przed transferem mam 45 ng. Chyba nigdy nie mialam nawet w połowie takiego jak dzisiaj. Także jak na razie chyba wszystko plus :)
Kiedy planujesz testowac? U mnie dzisiaj 4 dpt i siedzę jak na szpilkach🤣

Kiedy planujesz testowac? U mnie dzisiaj 4 dpt i siedzę jak na szpilkach🤣
No właśnie dziś przyszła mi paczka z testami... :D pierwszy test planowałam właśnie 4 dpt. W zeszłym cyklu zaczęłam od 7 dpt i był cień, jak się później okazało po ovi, teraz nie miałam zastrzyku, więc jak coś się pojawi, to wtedy będzie wiadomo, że nie oszukane. Nie wiem, zobaczymy, ale tak długo do 7dpt na pewno nie będę już czekać.

Nic za wiele się nie dowiedziałam, że jest kilka większych i dużo mniejszych pęcherzyków i dalej mam Menopur i gonapeptyl i w poniedziałek wizyta podglądowa znowu, bo właśnie mam delikatną stymulacje… i oczywiście już panikuje że dupa z tego będzie 😅
Estradiol 1860
Progesteron 0.5

Nic za wiele się nie dowiedziałam, że jest kilka większych i dużo mniejszych pęcherzyków i dalej mam Menopur i gonapeptyl i w poniedziałek wizyta podglądowa znowu, bo właśnie mam delikatną stymulacje… i oczywiście już panikuje że dupa z tego będzie 😅
Estradiol 1860
Progesteron 0.5
ale ten estradiol ładny jest, ja miałam takii przed pieirwszą punkcją 😅

reklama
widziałyście?
1743169269235.png

wiiem, że to jedna klinika, ale szok, że już nie kwalifikują

Do góry