Motylkowa!
Fanka BB :)
OjejPrzyrost bety 57%mogę odstawić leki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
OjejPrzyrost bety 57%mogę odstawić leki?
Ja miałam w 14Kurde wiem, że to pytanie wielokrotnie padało, próbowałam użyć wyszukiwania ale, nie wiem czy się zepsuło czy nie wyszukuje, bo nie ładują mi się żadne wyniki, więc zadam je po raz 100w którym dniu cyklu miałyście punkcję?
Dzisiaj transferowałaś?Kurde wiem, że to pytanie wielokrotnie padało, próbowałam użyć wyszukiwania ale, nie wiem czy się zepsuło czy nie wyszukuje, bo nie ładują mi się żadne wyniki, więc zadam je po raz 100w którym dniu cyklu miałyście punkcję?
oj to chyba nie do mnieDzisiaj transferowałaś?![]()
Dziś 8dc, więc dzielnie czekam na monitoring. Robiłam dziś owulaka i blady jak moja dupa i dobrze, bo wizyte mam dopiero 13dc i ma nie być owulki do tego czasu@LadyCaro a co u Ciebie? Jak sytuacja?
Ja nadal czekam na miesiączke. Wczoraj skończyłam brać dupka. Planowo na czwartek powinnam mieć okres ale liczę, że po punkcji przyjdzie chociaż troche szybciej![]()
Tak to do @Iza91 sorkioj to chyba nie do mnieja to dopiero bawię się w młodego chemika mieszając Menopur
![]()