bzzz1
Fanka BB :)
Nieee, już sobie daruję te testy bo co mi to da.a na test? Sikałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieee, już sobie daruję te testy bo co mi to da.a na test? Sikałaś?
A ja tu zmartwychwstałamCo tu tak cicho się zrobiło? Nic się nie dzieje? Nikt nie transferuje? Jak się czujecie ciężarne?
Leki i ciążaU mnie dzisiaj 4+6, mdłości męczą. Myślę umówić się na wizytę USG do ginekologa.
Zażywam estrofem 5x1 i progesterony (cyclogest 3x, prolutex 1x, duphason 3x2)
Czy te leki też będą powodować takie mdłości? Najgorzej wieczorem i rano
Mi tam mdłości nie przeszkadzają, żeby tylko wszystko ok z dzidziusiem byłoLeki i ciążaJa również jakoś od 4+2 zaczęłam mieć silne mdłości, już na pierwszej wizycie miałam przepisaną xonvee, ale po odstawieniu dużej dawki proga wcale nie było jakoś lepiej niestety, tylko leki pomogły
![]()
Trzymam kciuki za punkcje. A odnośnie Twojego czarnowidztwa to mechanizm obronny, nie wiem czy jesteś pobstratach ale kazda tutaj z nas ma obawy. Jak szlam na punkcje lekarz był zachwycony że 8 komórek co przy innych dziewczynach było nie tak jakoś mega dużo, zaplodnilo się 5, po badaniach zostało 2... to i tak super wynik bo statystyki bardziej mówią że jedna lub 0.Ja jutro o 8.40 mam punkcję i trochę się boję![]()
3x1 magne b6 forteDziewczyny, ile magnezu brałyście przed transferem?
Boje się strasznie. EhhhOdnośnie ciąży u mnie dzisiaj 7+1 dostałam l4, przez plamienie i nie wiem czy to już będzie do końca czy chwilowe. Plamienie się nie powtórzyło ale jak zrobiłam dłuższy spacer to sluz zaczął zmieniać barwę więc staram się nie przemęczać. W środę mam ostatnia wizytę w klinice aby potwierdzić, bo ostatnio nic nie widział.
@raisonnablement jeżeli to chlopak to strasznie długo trzyma w niepewności, przeważnie jednak na prenatalnych już widać płeć, ja w 13tc na zwykłym usg powiedziała lekarka że raczej dziewczynka a następne usg było w 19tc to potwierdzili.
@bzzz1 jak się czujesz?