A ile czasu stosujesz ten lek? Ja dostałam jednorazowy zastrzyk o długotrwałym działaniu, podobno wycisza na miesiąc. Ale już po 2 tygodniach mam rozpocząć właściwą stymulację. Trafiłam akurat do innej lekarki bo moja jest na urlopie i jakoś nie do końca jej ufam i nie wiem czy właściwie to wszystko rozpisała. Stymulację mam mieć Rekovelle i Menopur. A ty?Ja miałam, a właściwie jescze stosuje ten lek tylko pod inną nazwą handlowąteraz rozpoczęłam już właściwą stymulację
wcześniej podobna u nas historia jak u ciebie że zero zarodków po hodhodowli
reklama
annn1
Fanka BB :)
To ja miałam przepisane 14 zastrzyków gonapeptylu ale po tygodniu stosowania przyszedł okres i od 3 DC mam po 1/2 zastrzyku gonapeptylu plus dołączony mam Menopur i Puregon. Przez pierwszy tydzień tragicznie się na nim czułam ale ja tak mam chyba na każdym leku wyciszającym od tego 3 DC już jest dobrze. W środę mam mieć pierwszy monitoring.A ile czasu stosujesz ten lek? Ja dostałam jednorazowy zastrzyk o długotrwałym działaniu, podobno wycisza na miesiąc. Ale już po 2 tygodniach mam rozpocząć właściwą stymulację. Trafiłam akurat do innej lekarki bo moja jest na urlopie i jakoś nie do końca jej ufam i nie wiem czy właściwie to wszystko rozpisała. Stymulację mam mieć Rekovelle i Menopur. A ty?
Jedynie mnie martwi że coś dzisiaj gardło mnie pobolewa, mam nadzieję, że samo przejdzie.
Pierwsze 🥰
Tak mamy 3Przykro miale może tak jak dziewczyny piszą jeszcze się rozkreci i namyśli fasolka. Juz nie raz czytałam takie historie.
W razie czego macie jeszcze jakieś?

Dorka66
U mnie biało![]()
Nie ma się jeszcze co załamywać. Nie bez przyczyny kliniki każą robić betę 10-12 dni po transferze.
Ja zrobiłam test 6dtp i było bialutko, myślałam, że już po wszystkim, ale mimo to 7dpt poszłam rano na betę i było 33 z hakiem, z ciekawości zrobiłam wieczorem drugi test z tej samej serii (kupiłam wcześniej całe opakowanie) o czułości 10 i też było biało mimo tej bety 33 nawet cienia cienia nie było. Tak więc myślę, że tylko beta Ci prawdę powie i jeszcze nie skreślaj niczego bo masz czas na badanie

Trzymam kciuki nadal

Dorka66
Wydaje mi się że już powinno coś wyjść jakby coś było.
Przyłamałam się trochę
Zamiast się cieszyć z 2 kresek to becze
Życie...
Nie koniecznie powinno coś być, może trochę później było zagnieżdżenie, tak jak pisałam wyżej nie bez przyczyny kliniki każą badać będę w 10-12 dpt a nie w 7. Naprawdę nie ma się jeszcze co załamywać tylko czekać cierpliwie

Koniecznie musisz zrobić przyrost. Tylko wtedy się okaże... Trzymam kciukiMoja beta 9dpt blastek 2x4BC wynosi 28.
Trochę martwi mnie ten wynik biorąc pod uwagę, że bladą kreskę zobaczyłam już na teście w 6dpt.
Co myślicie ?

Testy robisz codziennie ? Ciemnieją?Moja beta 9dpt blastek 2x4BC wynosi 28.
Trochę martwi mnie ten wynik biorąc pod uwagę, że bladą kreskę zobaczyłam już na teście w 6dpt.
Co myślicie ?
bzzz1
Już nie robię. Pójdę w poniedziałek na betę znowuTesty robisz codziennie ? Ciemnieją?
reklama
Brałam te zastrzyki 1 raz w miesiącu przez 6 miesięcy. Mam endometrioze - miałam je zlecone po operacji aby wyciszyć organizm właśnie. One wprowadzają w stan farmakologicznej menopauzy, nie wystrasz się jeśli bedziesz mieć uderzenia gorąca itp. Kiedyś czytałam że po takim protokole (stosując antagonistę)może być lepsza odpowiedź organizmu na stymulacje właściwą.Cześć dziewczyny. Wracam po przerwie, dla przypomnienia 1 stymulacja nieudana (wszystkie zarodki nie dotarły do stadium blastocysty). Zaczynam 2 stymulację. Tym razem długi protokół. Wczoraj dostałam zastrzyk Diphereline na wyciszenie układu hormonalnego. Czy któraś z Was go stosowała? Właściwa stymulacja za około 2 tygodnie. Zobaczymy...