Motylkowa!
Fanka BB :)
Tutaj podsyłam przydatny link:A jak wygląda taka rejestracja martwego urodzenia w urzędzie? Trzeba nadać imię itd?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tutaj podsyłam przydatny link:A jak wygląda taka rejestracja martwego urodzenia w urzędzie? Trzeba nadać imię itd?
o matko nadal Cię męczy ?Ale ja kończę 26tc…
Czytam forum nadalWspółczuję, miałaś ciężko. A jak tam w ogóle samopoczucie?
Tak. Trzeba nadać imię i urzad wydaje akt urodzenia martwego dziecka.A jak wygląda taka rejestracja martwego urodzenia w urzędzie? Trzeba nadać imię itd?
A jakie żelazo dostałaś?o matko nadal Cię męczy ?u mnie nadal jak nie było tak nie ma wymiotów za to wjechała anemia więc łykam żelazo i cierpię.
Właśnie tego się spodziewamKochana mój syn urodził się 36+4 a ja wymiotowałam jeszcze tydzień przed porodem.
Ja też do późna miałam mdłości a najgorzej przy spadkach cukru- mdlałam. Mam IO i mialam cukrzycę ciążowąKochana mój syn urodził się 36+4 a ja wymiotowałam jeszcze tydzień przed porodem.
Trzymam kciukiCzytam forum nadalbardzo Wam wszystkim kibicuje
natomiast sama na chwilę obecną muszę dojść do siebie ...
No niestety trzeba zarejestrować dziecko, wybrać imię (w związku z tym konieczne jest ustalenie płci). Na akcie urodzenia jest adnotacja o urodzeniu martwym. Pamiętaj że przysługuje ci skrócony urlop macierzyński oraz jeśli posiadasz to odszkodowanie z ubezpieczenia(polisy na życie- wg twojej stawki).A jak wygląda taka rejestracja martwego urodzenia w urzędzie? Trzeba nadać imię itd?