reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Jeżeli nie da się zbadać to za około miesiav transfer? Może podacie dwa?🙂czy nie rozważasz?
Transfer pewnie wypadnie i tak w marcu, bo w najbliższym miesiącu musze inne sprawy zdrowotne ogarnąć przed ewentualną ciążą 😀
Właśnie dziś rozważałam podanie dwóch zarodków, muszę to przemyśleć i obgadać :)

Wierzycie w naturalny „cud” przed in vitro? Zobacz załącznik 1685148 Zwariuję 😩
Wierzę w takie cuda, piękne to jest 🥹🤞🏻🤞🏻

Dobrze.😊
Lekarz kazał odpoczywać także dziś nie zamierzam nic robić jak tylko leżeć 🤣😉

Dziękuję ❤️
Odpoczywaj ile się da, teraz czas na regenerację i przygotowanie na przyjęcie bąbelka :)

reklama
@Lilli2 Świetna wiadomość. Wiem, że nie poszło zgodnie z Waszym planem, ale zaciskam mocno kciuki, aby pięknie się przyjął/przyjęły.🍀 Jaki plan na transfer?
Skołowana byłam na dzisiejszej wizycie, więc nie omawialiśmy szczegółowo co dalej. Tylko mam się zgłosić na wizytę do 10dc, ale nie w tym cyklu co będzie teraz po punkcji tylko jeszcze w następnym. Pewnie spróbujemy na naturalnym + wlew domaciczny z accofilu przed transferem.

A jak u Ciebie sytuacja? 🍀

Skołowana byłam na dzisiejszej wizycie, więc nie omawialiśmy szczegółowo co dalej. Tylko mam się zgłosić na wizytę do 10dc, ale nie w tym cyklu co będzie teraz po punkcji tylko jeszcze w następnym. Pewnie spróbujemy na naturalnym + wlew domaciczny z accofilu przed transferem.

A jak u Ciebie sytuacja? 🍀
To dobry czas na to, żeby wszystko po punkcji ładnie się zagoiło, a i przy okazji na zebranie myśli. Wlewu chyba jeszcze nie próbowaliście?

U mnie dziś pęcherzyk 20mm. Wieczorem Ovi, od środy Accofil, Cyclogest i Besins. W piątek badania proga, estradiolu, ewentualne dołączenie Estrofemu i Prolutexu i finalnie w poniedziałek rano transfer. 🥹 Transfer z EmbryoGlue.

To Maria zdziwi się 🤣❤️❤️❤️
Dzisiaj mam mieć z nią rozmowę telefoniczną 🤣 Zobaczymy co powie. Ogólnie to nieplodnosciowa głowa mówi, żeby się nie cieszyć. Przecież w maju też zaszłam naturalnie w ciążę i co? Poroniłam. Dlatego chciałabym się jej zapytać czy dopóki ciąża nie będzie „bezpieczna” to czy mogłaby nie wykreślać nas z listy.

reklama
Do góry