reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
cała procedura była robiona w 2019 w Eindhoven (catherina ziekenhuis) ale zarodki mam w Tilburgu w ETZ - tam mąż zawoził komórki bo tam są embriolodzy i tam też miałam pierwszy transfer i dzisiejszy 🥰🥰🥰
Ja miałam pierwsze 2 procedury w Bonheiden ale już transfery w Leuven -Belgia. Niestety tam takich pięknych fotek nie dają 😉

A mi znowu lekarz dał 6 strofem, podskoczyło z 90 na 120, zobaczymy co będzie w sobotę. Mówił że endometrium beż znaczenia za grube dużego przyrostu nie będzie. Chciał popołudniu jutro wyniki ale ja jiz nie dam rady dojechać na 15 i mówił że dużej różnicy mu nie zrobię w sobotę wyniki. Czy progesteron zaczyna się od rana, czy jak podam mu wyniki wieczorem to mi już powie wieczorem brać?

Super🙂 jakoś szybko zleciała mi ta Twoja stymulacja🙈 a jak na USG? Ile pęcherzyków miałaś?
Ja też nie wiem nawet kiedy to zleciało 😄
Mamy tylko 3 pęcherzyki, wszystkie o wielkości 18 mm, trochę mało, no ale nic nie zrobimy. Wiedzieliśmy, że z moim rezerwą jest krucho, więc mieliśmy to na uwadze, że tak się może zdarzyć.

Ja też nie wiem nawet kiedy to zleciało 😄
Mamy tylko 3 pęcherzyki, wszystkie o wielkości 18 mm, trochę mało, no ale nic nie zrobimy. Wiedzieliśmy, że z moim rezerwą jest krucho, więc mieliśmy to na uwadze, że tak się może zdarzyć.
Rozumiem, ważne że są i są równej wielkości🙂 trzymam niezmiennie kciuki za Ciebie🤞 obyś dobrze przeszła punkcję a hodowla przebiegła pomyślnie🍀 a co z transferem? Będziecie mieć świeży , jeśli wyniki pozwolą?

reklama
Rozumiem, ważne że są i są równej wielkości🙂 trzymam niezmiennie kciuki za Ciebie🤞 obyś dobrze przeszła punkcję a hodowla przebiegła pomyślnie🍀 a co z transferem? Będziecie mieć świeży , jeśli wyniki pozwolą?
Lekarz mówił, że endometrium mam bardzo ładne i progesteron na poziomie 0,49, więc jak tylko uda nam się uzyskać jakikolwiek zarodek to jedziemy ze świeżym.

Do góry