raisonnablement
Fanka BB :)
Jestem pewna, że nie wytrzymasz haha ale prezent świąteczny musi być piękny!w wigilię 6dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem pewna, że nie wytrzymasz haha ale prezent świąteczny musi być piękny!w wigilię 6dpt
Też tak uważamJestem pewna, że nie wytrzymasz haha ale prezent świąteczny musi być piękny!
Też się tego obawiamJestem pewna, że nie wytrzymasz haha ale prezent świąteczny musi być piękny!
Będzie tak, jak u mnie.......... jedna jedyna śnieżynka, a TA właściwa. Wczoraj 13 dpt i beta 149.Też się tego obawiam
Będziemy Cię odwlekać o głupich pomysłów żeby wcześniej robić pierniczki masz robić a nie testyoczywiście nie wiem czy wytrzymam, ale postaram się. Fajny prezent świąteczny by mógł być.
Czyli też beta późno ruszyła. Ostatnio dużo takich przypadkówBędzie tak, jak u mnie.......... jedna jedyna śnieżynka, a TA właściwa. Wczoraj 13 dpt i beta 149.
Życzę Ci tego samego z całego serca!
Trzymam kciuki, duże paluchy u stóp, Hankę za ucho, kangury trzymają ogony, a koale trzymają się eukaliptusów. Bardzo chcemy, żeby się udało!!!Potwerdzili, że 13:20. Porposze wszystkie kciuki świata, dobre myśli, jak ktoś wierzy to modltwy. Potrzebuję wszystkiego
Tak, późno. Dlatego wszystkim polecam nie stresować się zbytnio, i poczekać. Bo w 5dpt nie było u mnie bety, w 6 dpt była na poziomie 3...... o paskach nie wspominając.Czyli też beta późno ruszyła. Ostatnio dużo takich przypadków
U mnie 6dpt beta 9 mój też leniwy, po ojcuA dodam tylko, że zarodek był 5 dniowy czyli leniuszek na maxa!