reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
A ja mam do Was pytanie. Chciałam zagadać dziś o to lekarza, ale oczywiście zapomniałam.
Czy macie doświadczenie z czymś uspokajającym po transferze? Jakieś ziółka czy coś? Czytałam historię, że dziewczyny dostawały relanium, żeby spokojnie czekać na testowanie.

Ja przy poprzednim transferze budziłam się w nocy i nie mogłam spać. I ogólnie wielki stres. Ale byłabym się pić nawet zioła, a co dopiero łykać relanium.
Relanium się przepisuje nie tylko ze względu na uspokojenie, ale też na wyciszenie akcji skurczowej po transferze.
Generalnie przed implantacją to niczym, co nie wpływa na zmianę struktury endometrium, sobie nie zaszkodzisz.

reklama
Do góry