reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
easyhome zakupione?Potwerdzili, że 13:20. Porposze wszystkie kciuki świata, dobre myśli, jak ktoś wierzy to modltwy. Potrzebuję wszystkiego
LadyCaro
tak, mam kilka sztuk, myslę, że jakieś 8-10, ale mam też klka innych testów.easyhome zakupione?
A najśmieszniejsze jest to, że kiedyś się obraziłam na starania więc spakowałam wszystkiie testy jakie miałam i wyniosłam je na strych, a teraz chciałam je znaleźć i nigdzie ich nie ma!!! A tam był clearblue!!
raisonnablement
Kiedy planujesz zrobić pierwszy test?tak, mam kilka sztuk, myslę, że jakieś 8-10, ale mam też klka innych testów.
A najśmieszniejsze jest to, że kiedyś się obraziłam na starania więc spakowałam wszystkiie testy jakie miałam i wyniosłam je na strych, a teraz chciałam je znaleźć i nigdzie ich nie ma!!! A tam był clearblue!!
amusedxxx
Moderator
Ale wspaniale!!Nie chciałam spamować tymi kreskami już , jutro pojadę na betę, ale skoro pytasz , to dzisiaj wygląda to tak
LadyCaro
w wigilię 6dptKiedy planujesz zrobić pierwszy test?
amusedxxx
Moderator
@Sunflowerxxx dziś powtarzasz betę?
amusedxxx
Moderator
Równy tydzieńw wigilię 6dpt
LadyCaro
oczywiście nie wiem czy wytrzymam, ale postaram się. Fajny prezent świąteczny by mógł być.Równy tydzień
reklama
93kora
najwyżej paznokcie sobie wbije w dłoniePotwerdzili, że 13:20. Porposze wszystkie kciuki świata, dobre myśli, jak ktoś wierzy to modltwy. Potrzebuję wszystkiego