Gratulacje rosnijcie zdrowo!Nie chciałam spamować tymi kreskami już , jutro pojadę na betę, ale skoro pytasz , to dzisiaj wygląda to tak
reklama
Myszko
Fanka BB :)
Kurcze, dziewczyno, jak ja trzymam te kciuki mocno!!! Czekam na betęNie chciałam spamować tymi kreskami już , jutro pojadę na betę, ale skoro pytasz , to dzisiaj wygląda to tak
annn1
Piękne kreseczkiNie chciałam spamować tymi kreskami już , jutro pojadę na betę, ale skoro pytasz , to dzisiaj wygląda to tak
Kasienkaol
i to jaaaak juz kilka takich ciąż jest, rosną. Teraz Twoja!dzięki
Nie wiem, chyba nie tylko Ty bo już wcześniej słyszałam take słowa, że dziewczyny czekają na mój transfer jak na swój. To mega miłe, meć tyle wsparcia
Gosia0132
Jest!Nie chciałam spamować tymi kreskami już , jutro pojadę na betę, ale skoro pytasz , to dzisiaj wygląda to tak
Agunia1401
Moderator
Wrzesień bo wtedy pierwsza urodzisz a nie będziesz czekać jak na skazanie, jak będą rodzic już końcem lipca a Ty na sam koniec zostanieszTak ciemnieje wygląda na to, że jestem
Ja za Ciebie też trzymam, styczeń będzie Twój!️️ Pewnie, że nie ucieknę! zostaję z Wami też do wątku mamowego też zamierzam dołączyć tylko nie wiem gdzie lepiej, termin wychodzi mi graniczny, na końcówkę sierpnia (29). Wątek sierpniowy już od dawna funkcjonuje wszystkie przyszłe mamy się tam dobrze znają, sporo do nadrobienia czy do wrześniowych, które powstaną
Gosia0132
Dawaj tu i tuTak ciemnieje wygląda na to, że jestem
Ja za Ciebie też trzymam, styczeń będzie Twój!️️ Pewnie, że nie ucieknę! zostaję z Wami też do wątku mamowego też zamierzam dołączyć tylko nie wiem gdzie lepiej, termin wychodzi mi graniczny, na końcówkę sierpnia (29). Wątek sierpniowy już od dawna funkcjonuje wszystkie przyszłe mamy się tam dobrze znają, sporo do nadrobienia czy do wrześniowych, które powstaną
Devin
Moderator
Idź na wrześniowe. Ja mam koniec czerwca a poszłam na lipcowe z racji że raz jak byłam na wątku i byłam ostatnia z terminemm -ja nie miałam nawet wizyty a dziewczyny prenatalne. I się bardzo stresowałam.Tak ciemnieje wygląda na to, że jestem
reklama
Agunia1401
Moderator
O i to mi się podoba@anyżowa idź na wrześniowe i grzej mi miejsce