reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Jutro rano będziemy czekać niecierpliwie na kolejne kreski 🩵
Wydaje mi się, że troszkę ciemniejsza. I na easy home dało się coś aparatem uchwycić, a wczoraj ciężko mi było.
Jutro rano kontrolny sik i w południe w środę pojadę na betę.

Załączniki

• 20241216_034012.jpg
    20241216_034012.jpg
    328 KB · Wyświetleń: 146
  • 20241216_034104.jpg
    20241216_034104.jpg
    320,9 KB · Wyświetleń: 146
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jak wyglądał wasz cykl przygotowujący do transferu zarodka mrożonego? Jakie leki przyjmowałyscie? Od którego dnia cyklu ? Jak często monitoring?
ja teraz dokładnie się przygotowuję. Poszłam na pierwsze usg w 13dc (bo ja mam mega regfualrne cykle ii zaufałam sobie, że będzie jeszcze przed owulacją 😅) i tak było, kolejny monitoring miałam w sobotę 15dc to było już po owulacji, ale jakoś niedługo po. Od soboty włączyli mi leki (dupka, cyclogest, acard) no i data transferu na środę wyznaczona. No więc idę w środę :)

Ostatnia edycja:
Dostalam wlasnie wynik i Beta wynosi 3,2. Wynik z diagnostyki.
Ciaza bylaby od 5,8. Ale coś jednak jest.
Będę musiała powtórzyć.
Halooo, ona rusza- powoli, ale jednak. I to raczej nie jest nic nie tak. Mi w 6dpt pokazywał podobny wynik. Mówiłam Ci, że potrafi ruszyć bardzo późno :) najważniejszy teraz przyrost po 48 h.

reklama
Do góry