Ja jutro mam 2 wizytę po becie bo na pierwszej nie było serduszka . Bez żadnych badań, tylko usg miałam za pierwszym razemJutro mam pierwszą wizytę w klinice po pozytywnej becie. Powiedzcie mi, czego się mogę spodziewać? Będą robić jakieś dodatkowe badania czy to już raczej ostatnia wizyta? Mam nadzieję, że ostatnia, bo mam już dość dojeżdżania tam często co kilka dni (200km w jedną stronę) przez ostatnie 2 miesiące.
reklama
Agunia1401
Moderator
Wcale mnie to by nie zdziwiło, gdzie ich obserwujesz?@Agunia1401 jak tak obserwuje kilku lekarzy z parensa to oni wszyscy mają urlopy teraz.. ciekawe czy faktycznie zabrakło kasy czy sobie urlopowy okres zrobili w klinice..
Agunia1401
Moderator
U mnie za powiedziałam że przy łyżeczkowaniu wybudziłam się już tak całkowicie w momencie jak rozpinali pasy, w Norwegii jak rodziłam znieczulenie nie działało wybudziłam chyba cały szpital jak podczas cc wbili mi nóż w brzuch, to teraz mi taka dawkę dali że nic nie pamiętam... byłam zła że mnie z gór ściągali, śniło mi się że po gorach chodzę ale słyszałam głosy co mnie nie dziwiło... pewnie głosy lekarzy słyszałam nie wiem...Ja się obudziłam w trakcie, słyszałam jak lekarz mówił, że przechodzi do kolejnego jajnika poprosiłam anestezjolog, żeby dała mi jeszcze troche pospać, wstrzyknęła coś i spałam dalej
Nie mam po tym absolutnie żadnej traumy, było śmiesznie
Agunia1401
Moderator
Widzę że dr EK i KJ na urlopach. No co zrobię nic nie zrobię. Im też urlopy się należą. Wystarczyło powiedzieć od 15 grudnia klinika zamknięta do końca miesiąca urlopy lekarzy. A nie wciskać kit. Albo tak jak @spekoppar_ pojechała na monitoring i odbili ja.@Agunia1401 jak tak obserwuje kilku lekarzy z parensa to oni wszyscy mają urlopy teraz.. ciekawe czy faktycznie zabrakło kasy czy sobie urlopowy okres zrobili w klinice..
S
sucrebouche
Gość
Hej w poniedziałek miałam transfer świeży. Jestem 10 dni po ovitrelle. Zaczęłam robić testy żeby wyłapać kiedy nie będzie zastrzyku. Ile się u was utrzymywał?
Aileen31
Fanka BB :)
W ulotce jest chyba info o 12 albo 14 dniach, natomiast u mnie np. 10 dni po zastrzyku już nie było po nim śladu, ale to zależy od organizmu.Hej w poniedziałek miałam transfer świeży. Jestem 10 dni po ovitrelle. Zaczęłam robić testy żeby wyłapać kiedy nie będzie zastrzyku. Ile się u was utrzymywał? Zobacz załącznik 1676106
Dziewczyn potrzebuje rady ,jakie macie sposoby na poprawę grubości endometrium? .U nas transfer odroczony gdyż endometrium mam na pograniczu normy .Mamy tylko jeden prawidłowy zarodek więc lekarz nie chce ryzykować .W przyszły piętek mam scratching endometrium i mam nadzieję, że przyniesie efekty .Czy możecie napisać jak przeszliście ten zabieg ,podobno do przyjemnych nie należy ...
Magnolia89
Aktywna w BB
No u mnie raczej nie będzie serduszka, bo za wcześnie, dziś dopiero 5tyg +1Ja miałam jedną wizytę w klinice po becie. Był 6 tydzień i serduszko już bylo. To było około miesiąc po transferze. Rano miałam zrobić krew hormony i po południu wizyta.
Po prostu usg
reklama
spekoppar_
Fanka BB :)
No do mnie wystarczyło zadzwonić wcześniej że transfery odwołane. Nie musiałabym się fatygować do kliniki z samego rana w sobotę :/Widzę że dr EK i KJ na urlopach. No co zrobię nic nie zrobię. Im też urlopy się należą. Wystarczyło powiedzieć od 15 grudnia klinika zamknięta do końca miesiąca urlopy lekarzy. A nie wciskać kit. Albo tak jak @spekoppar_ pojechała na monitoring i odbili ja.