Gosia0132
Fanka BB :)
Dzisiaj 5 dptKtóry dpt??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj 5 dptKtóry dpt??
Ja z ciekawości zawsze patrzę na kalkulator mali nowskiego. Nawet spokoPrzy transferze 5 dniowej blastocysty odejmujesz 19 dni od terminu transferu i ten dzień liczysz jako pierwszy dzień ciąży.
Czyli 31.10 jako pierwszy dzień. Czyli dziś masz 4+3.
Ja też. I wydaje mi że lekarz z medi też bo pytał dokładnie tak jak jest w tym kalkulatorzeJa z ciekawości zawsze patrzę na kalkulator mali nowskiego. Nawet spoko
Robiłaś test ?Dzisiaj 5 dpt
No są dwie kreski jak złoto gratulacje!Trochę na koniec mi się rozlał bo odkleił się papierek z prawej strony i nie zeszło w całości
Piękne kreski <3Trochę na koniec mi się rozlał bo odkleił się papierek z prawej strony i nie zeszło w całości
Trzymam kciuki, ja we wtorek transferDziewczyny jestem po punkcji.
Podobali 9 komórek. W poniedziałek będę miała info ile udało się zapłodnić.
Jeśli wszystko będzie dobrze to w czw transfer...
Ja wtorek- ale cudnie, że nas tyle będziemy testować - trzymam kciukiNa chwilę obecną transfer w poniedziałek o 13 jeśli nic się nie zmieni