alamakootaa
Aktywna w BB
Melduję się w dwupaku i po frytkach z maca beta z kliniki 9 grudnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w jakiej klinice jesteś? W jakim mieście?Transfer odwołany, brak środków od Ministerstwa, już za dużo są ponad kreskę i czekają od Ministerstwa kiedy mogą ruszyć. Już przekroczyli kwotę która mogli dokoptowac. K*** zawsze ja jak już jest prosta zawsze coś wyrobią...
Ja melduję że już też po wizycie w klinice. Na ten moment wszystko wygląda ok, w następnym tygodniu kolejne USG żeby sprawdzić jak tam pecherzyk rośnie dominujący. Transfer najprawdopodobniej około 10-12 grudnia. O żadnym braku środków nikt się nie zająknął nawet u mnie, uff!
@anyżowa kiedy przylatujesz na transf
Kraków ParensA w jakiej klinice jesteś? W jakim mieście?
Mam nadzieję, że to jedyna klinika w Krakowie, która ma z tym problem... i liczę, że szybko Twoja dostanie środki, albo przesuną z innej kliniki, która nie wykorzystała.Kraków Parens
Trzymam kciuki żeby wszystkie dotrwały do końcaNa chwilę obecną 4 komórki się zapłodniły na 7 dojrzalych
Dobrze się czuje. Trochę ciągną jajniki. Lekarz mówi że 12 pęcherzyków to ok. Też mam 36 lat - przy poprzedniej stymulacji miałam tylko 6 komórek i niestety powstał tylko jeden zarodek... Dlatego liczę na kilka zarodków... Dzisiaj mam zrobić 3 zastrzyki - 2szt zivafert i decapeptyl. Czekanie mnie dobija...Dziewczyny a jaka jest optymalna liczba wychodowanych komórek? Mi na razie po pierwszej kontroli lekarka naliczyła 11. I jak zapytałam czy to dobrze to powiedziała że liczyła na więcej. No ale ze ogólnie się liczy jakość nie ilość. Mam 36lat.
Ic5289 Powodzenia! Jak się czujesz?
Oooo piękne wieściJa melduję że już też po wizycie w klinice. Na ten moment wszystko wygląda ok, w następnym tygodniu kolejne USG żeby sprawdzić jak tam pecherzyk rośnie dominujący. Transfer najprawdopodobniej około 10-12 grudnia. O żadnym braku środków nikt się nie zająknął nawet u mnie, uff!
@anyżowa kiedy przylatujesz na transfer?