reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
No ja oprócz tej aspiryny też brałam acard 75. Ciężko powiedzieć czy to kwestia aspiryny bo jak brałam na cyklu sztucznym co prawda w dużo mniejszych dawkach to nie pomogło. Na sztucznym brałam acard 75 i aspirynę 2 razy po 1 tabletce. Później przy naturalnym zwiększyłam do 2 razy 2 tabletki.
Acard i Aspiryna to to samo😉 czyli Acard 75 mg i 2× 300 mg Polopiryny/Aspiryny?

właśnie, ja myślę, czy może zacząć pić zakwas z buraka. Wiecie może, gdzie kupić dobrej jakości? :D
Ja zakwas robię sama. Wychodzi rewelacja! Buraka kroisz na kawałki, (u mnie im mniejsze tym lepsze zastosowanie na później np. do sałatki) wrzucasz go do słoika razem z ząbkiem czosnku, liściem laurowym, kilkoma ziarnami ziela angielskiego i pieprzu i zalewasz solanką temp. pokojowej (na 1 litr przegotowanej wody 1 łyżka soli kamiennej). Słoik zakręcasz i odstawiasz na jakiś czas

Ja zakwas robię sama. Wychodzi rewelacja! Buraka kroisz na kawałki, (u mnie im mniejsze tym lepsze zastosowanie na później np. do sałatki) wrzucasz go do słoika razem z ząbkiem czosnku, liściem laurowym, kilkoma ziarnami ziela angielskiego i pieprzu i zalewasz solanką temp. pokojowej (na 1 litr przegotowanej wody 1 łyżka soli kamiennej). Słoik zakręcasz i odstawiasz na jakiś czas
Jakąś konkretną sałatkę z buraków kiszonych polecasz?
Bo właśnie czasem jak też robię zakwas to nie mam pomysłu na te buraki które zostają

reklama
Dziewczyny z głupich pytań, czy po stymulacji są później jeszcze jakieś leki w zastrzykach? Gonapeptyl to już dla mnie taka katorga, że aż na samą myśl boli 😩

Do góry