reklama
Aileen31
Fanka BB :)
Tak zrobię, z przyrostami na razie koniec. Może jakąś jedną dla sportu w przyszłym tygodniu. Dobrze, że mam w cholerę roboty w pracy to może jakoś zleci to 1.5 tyg.Ja też się stresowałam, porównywałam z wynikami innych osób. Ale to nie ma kompletnie sensu, na Twoim miejscu już bym nie badała tylko czekała na wizytę. Przyrosty są w normie i to najważniejsze
Ja biorę juz od 3 tyg Acard 150 mg,do tego Sildenafil i Estrofem. Może po prostu zwiększę dawkę i dołożę witaminę C. Dziś na USG po osoczu 6,6. Środa/czwartek kolejny wlew i w poniedziałek kontrolne USG. Jak nie urośnie to odstępujemy i działamy na kolejnym cyklu. U mnie raczej wszystkie będą na sztucznym,bo mam rzadkie miesiączki więc moglibyśmy czekać pół rokuMi pomogła aspiryna i witamina C. Już miałam mieć po raz kolejny odwoływany transfer. Pierwsza próba była na cyklu sztucznym i nic. Druga próba na cyklu naturalnym stymulowanym gonal-f i nadal było na poziomie 6mm. Zaczęłam brać aspirynę 2 razy dziennie po dwie tabletki i endometrium podrosło 3mm w dwa dni i miało ładną strukturę. Sama doktor była w szoku bo spisywała cykl na straty. Oczywiście trzeba uważać z aspiryną, ja jak tylko endometrium podrosło i zaczęliśmy przygotowanie do transferu to najpierw zmniejszyłam dawkę potem odstawiłam bo może potem mieć wpływ na krwawienia. Oczywiście u mnie to było uzgodnione z doktor.
Lily_of_the_valley
Właśnie w niektórych suplementach dla ciężarnych jest cholina. Dotarłam do Info, że 450mg, mam takie screenyDzięki. Tego to nigdy nie brałam
A jaka dawka jest ok?
Załączniki
fckathy
Nie pamietam, chyba do 36 tygodniaA te zastrzyki z heparyny u Ciebie będą przez całą ciążę czy też do któregoś momentu?
raisonnablement
Hahaha usiadłam sobie tak przedtem i pomyślałam, że ta nastoletnia ciąża to już dla mnie dużo, a co dopiero z bliźniakami@raisonnablement jakby co to Tobie życzę blizniaki mi wystarczy jedno + 5 latek
Aileen31
Z pomidorami, cebulą i indykiemDobra to która jaki makaron dziś jadła?
raisonnablement
A umawiałaś już wizytę w klinice? Ja mam 25.11Tak zrobię, z przyrostami na razie koniec. Może jakąś jedną dla sportu w przyszłym tygodniu. Dobrze, że mam w cholerę roboty w pracy to może jakoś zleci to 1.5 tyg.
reklama
No ja oprócz tej aspiryny też brałam acard 75. Ciężko powiedzieć czy to kwestia aspiryny bo jak brałam na cyklu sztucznym co prawda w dużo mniejszych dawkach to nie pomogło. Na sztucznym brałam acard 75 i aspirynę 2 razy po 1 tabletce. Później przy naturalnym zwiększyłam do 2 razy 2 tabletki.Ja biorę juz od 3 tyg Acard 150 mg,do tego Sildenafil i Estrofem. Może po prostu zwiększę dawkę i dołożę witaminę C. Dziś na USG po osoczu 6,6. Środa/czwartek kolejny wlew i w poniedziałek kontrolne USG. Jak nie urośnie to odstępujemy i działamy na kolejnym cyklu. U mnie raczej wszystkie będą na sztucznym,bo mam rzadkie miesiączki więc moglibyśmy czekać pół roku