reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Hej, czy któraś z was bierze encorton? Jak u was wygląda schodzenie z dawki? Kiedy macie odstawić? Martwię się że u mnie doktor za szybko każe odstawić.

Hej, czy któraś z was bierze encorton? Jak u was wygląda schodzenie z dawki? Kiedy macie odstawić? Martwię się że u mnie doktor za szybko każe odstawić.
A kiedy kazał?
Ja brałam medrol, to taka trochę silniejsza opcja (2 tabletki rano, 1 wieczorem do końca 8tc, potem 1-1 przez tydzień, 1-0 przez tydzień i z końcem 10tc odstawiłam całkiem)

Co lepsze dziewczyny- Neoparin czy Clexane 🙈 miałam po punkcji neo, zle wspominam 🙄
Ja brałam tylko clexane i jestem zadowolona, troszkę boli przy podawaniu, takie rozbieranie, ale generalnie jest git. Nic w porównaniu do tych katorg, które dziewczyny nieraz przechodzą. A po 3 tygodniach podawania mój brzuch wyglada tak jak na zdjęciu, czyli nie za bardzo siny.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry