reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny co i jak suplementowałyście w cyklu transferowym? Co prawda to dopiero przede mną , nie wiem za ile bo ten cykl po punkcji odbiega od moich standardowych. Ale mój lekarz nie dał konkretnych wskazań i jest dość specyficzny/ małomówny ( nie lubi faszerowania lekami na wyrost) w tej kwestii i jaka dawka magnezu jest ok? Biorę magne b6 forte 2 tabletki . Nie za mało?
P.s do tego metylowana b 12 , witaminę D, omege3, metylofolian.
Ja biorę prenacare start od Aliness. Skład wydaje się całkiem ok. Do tego magnez (wcześniej Yago, teraz właśnie magne B6 forte 4 tabletki) i Omega.

Załączniki

• Screenshot_2024-11-18-08-56-00-81_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-11-18-08-56-00-81_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    314 KB · Wyświetleń: 18
W ogóle, to właśnie mi się kończy prenacare start i zamawiam kolejne. Weszłam w opinie na allegro i czacie to, że ktoś wystawia negatywną opinię, bo jak twierdzi "bierze te tabletki, ale efektów brak, dalej w ciąży nie jest" 😅 nie wiem czy się śmiać...
No wiesz, a ile jest postów np. na tych grupach na fb staraniowych "Dziewczyny staramy się już 3 miesiące polećcie jakieś tabletki lub herbatki po których zajdę w ciążę" 😂

Czekamy na informacje z laboratorium odnośnie zarodków. Mają dać znać jutro, mija 5 doba. Mój stary oczywiście oaza spokoju, a ja już po ścianach chodzę z tej niepewności.
Czy jakby coś bardzo szło nie tak to dali by znać wcześniej ?

reklama
Do góry