fckathy
Fanka BB :)
Jeżu pamietam te pierwsze miesiące starań, co to był za beztroski czasI pewnie seks akurat w dzień owulacji, która wyznaczyła aplikacja w telefonie xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżu pamietam te pierwsze miesiące starań, co to był za beztroski czasI pewnie seks akurat w dzień owulacji, która wyznaczyła aplikacja w telefonie xD
Wcześniej dadzą znać jeśli zakończą hodowlę. W tym przypadku to raczej dobre wieści, że nie dzwonią. To znaczy, że jakieś zarodki walczą. A wiesz ile zostało zapłodnionych?Czekamy na informacje z laboratorium odnośnie zarodków. Mają dać znać jutro, mija 5 doba. Mój stary oczywiście oaza spokoju, a ja już po ścianach chodzę z tej niepewności.
Czy jakby coś bardzo szło nie tak to dali by znać wcześniej ?
Daj spokój, jak o tym myśle, to czuję się jakJeżu pamietam te pierwsze miesiące starań, co to był za beztroski czas
macie dwie szanse jak się z tym czujesz?Ja dostałam wczoraj telefon. Mamy dwie , trzy zarodki przestały się rozwijać.
Super że macie 2 zarodkiJa dostałam wczoraj telefon. Mamy dwie , trzy zarodki przestały się rozwijać.
W sumie zapłodniono 10.Wcześniej dadzą znać jeśli zakończą hodowlę. W tym przypadku to raczej dobre wieści, że nie dzwonią. To znaczy, że jakieś zarodki walczą. A wiesz ile zostało zapłodnionych?
To napewno dwie super śnieżynkiJa dostałam wczoraj telefon. Mamy dwie , trzy zarodki przestały się rozwijać.
Super, że udało się dwa zarodki zamrozić! Edit: zapomniałam że trzy dniowego swiezaka transferowałaś!Ja dostałam wczoraj telefon. Mamy dwie , trzy zarodki przestały się rozwijać.