reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Powiem Wam dziewczyny że się zaczęłam zastanawiać bo mamy na początku wykupiony lot do teściowej z Lublina do Wrocławia z miedzylądowaniem w Warszawie i się teraz zastanawiam czy ja będę mogła lecieć czy to nie strach 😳

@anyżowa wszystko jest ok, zaburzenie estradiolu może występować do 6 miesięcy po stymulacji, powoduje lekkie plamienie i stąd ten bol. Jestem już po owu. Dostałam estroferm i rozpiskę, zglosic sie na usg w 11/12 dc.

Jest większy problem, Ministerstwo Zdrowia nakazało zakończyć procedury w tym roku do 15 grudnia. Doktor napisał pismo co rozumieją zakończenie procedury czy do 15 ma być transfer czyli 16 już nie może, czy chodzi o nierozpoczynanie stymulacji przed 15. Nie dostał jeszcze odpowiedzi. Na obecną chwilę mam informacje ze jeżeli dostanę okres 25 listopada to zdążymy, jeżeli później mam dzwonić i pytać czy dostali już informacje odnośnie rozliczeń. Jeżeli okaże się, że nie można już w tym roku robic transferu po 15 grudnia to wtedy dopiero transfer w styczniu.
@anyżowa Myślę że to dla Ciebie ważna informacja i powinnaś skontaktować się z klinika i zapytać.
Cooo? Jak to? Bez sensu jeśli to prawda...
Czy jest jakieś info na stronie MZ czy to przyszło bezpośrednio do klinik tylko?

Powiem Wam dziewczyny że się zaczęłam zastanawiać bo mamy na początku wykupiony lot do teściowej z Lublina do Wrocławia z miedzylądowaniem w Warszawie i się teraz zastanawiam czy ja będę mogła lecieć czy to nie strach 😳
ciężko stwierdzić, ja miałam lecieć na urlop całe szczęście nie kupiliśmy nic i tydzień przed krwawiłam wyszedł krwiak i dupa z lotami.

reklama
Do góry