reklama
fckathy
Fanka BB :)
Na jakość komórek i zdrowie ogólneOmega 3 na co to?
raisonnablement
Dziewczyny właśnie, jaki metylowany kwas foliowy polecacie? Do tej pory brałam aliness.
Pierwsze 🥰
Ale ten resveratol i inotyzol tez warto?Na jakość komórek i zdrowie ogólne
Pierwsze 🥰
Bo ja do tej pory tylko ubichinol i kwas foliowyAle ten resveratol i inotyzol tez warto?
raisonnablement
Inozytol jest super, ja polecam fertistim do picia i tam masz też już witaminę d i kwas foliowy chyba. Działa super na jakość komórek i moje miesiączki były przy nim mega łagodne!Ale ten resveratol i inotyzol tez warto?
amusedxxx
Ja kawę bardzo lubiłam, czasem nawet taka zwykła sypaną sobie parzyłam rano jak byłam bardzo śpiąca. Aż pewnego pięknego dnia, jak już testy były pozytywne, zrobiłam sobie taką pyszną kawę, z nutką orzechów laskowych, powąchałam i miałam odruch wymiotny do tej pory kawy za bardzo nie piję, nie mam kompletnie ochoty, a jak już to rozpuszczalną z waniliąJa to ogólnie mało pije, jedna kawa dziennie do smaku zawsze wchodziła ale ciekawe jak na kolejnych etapach, czy nie będzie odrzucenia haha
amusedxxx
ja biore z medverityDziewczyny właśnie, jaki metylowany kwas foliowy polecacie? Do tej pory brałam aliness.
a to ja pije jak piłam ale wiecie u mnie kawa mleczna z ekspresu latte czy cappuccino to tam więcej mleka niż kawy i tak się staram rano latte później jak mam ochotę to cappuccino bo ono jeszcze bardziej mleczne. Ogólnie się śmieje że jestem dziwnym przypadkiem ciążowym zero mdłości, od niczego mnie jakoś nie odrzuca, nie mam dziwacznych zachcianekJa kawę bardzo lubiłam, czasem nawet taka zwykła sypaną sobie parzyłam rano jak byłam bardzo śpiąca. Aż pewnego pięknego dnia, jak już testy były pozytywne, zrobiłam sobie taką pyszną kawę, z nutką orzechów laskowych, powąchałam i miałam odruch wymiotny do tej pory kawy za bardzo nie piję, nie mam kompletnie ochoty, a jak już to rozpuszczalną z wanilią
reklama
Agunia1401
Moderator
Mój mąż ma znajomego co jest praktycznie roślinka, jechał na mc donald plus energole na delegacji w Anglii, po 6 miesiącach wylądował w szpitalu, udar itd...A mnie te energetyki zastanawiają. Bo standardowo puszka 250 ml na 32mg kofeiny na 100 ml. Czyli generalnie dawka nie przekroczona. Ciekawe co w nich jest takiego złego- nie tylko pod kątem ciąży
Ogólnie to jak miałam 20 lat piłam energole na potęgę i skończyłam z zapaleniem żołądka i dwunastnicy
A mój znajomy pił ich 4 dziennie plus zła dieta i w wieku 30 lat zawał, teraz tak się wziął że cwiczy na siłowni i dostał drugie życie. Ja tego nie pije od 5 lat, jak zaszłam w ciążę, a i tak piłam okazjonalnie na trasę jak jechaliśmy do Norwegii 30h no to mnie stawiało, a teraz wolę kupić pepsi w puszcze i popijam jak mam nocna trasę a tak to kawa.