reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
Mnie korci, żeby jutro zrobić czy komuś w 5dpt wyszedł test negatywny, a ciąża jednak była?Hahaha to też fakt, jak wstanę w nocy to mogę cichutko zrobić Ale może będę silna i wytrzymam do wtorku, i tak muszę rano jechać na morfologię i progesteron to i betę zrobię Ale i sikańca sobie nie odmówię
raisonnablement
Tak mi termin wypadłby 25 lipcaA dziewczny czekajace na betę to jeszcze na lipiec idą, tak?
No ja betę miałam 10 5dpt a na testach tutaj dziewczyny nie widziały cieniaMnie korci, żeby jutro zrobić czy komuś w 5dpt wyszedł test negatywny, a ciąża jednak była?
raisonnablement
Ja chyba coś tam widziałam u Ciebie z tego co pamiętamNo ja betę miałam 10 5dpt a na testach tutaj dziewczyny nie widziały cienia
No właśnie przez to "chyba " czekałabym do 6dpt .Ja chyba coś tam widziałam u Ciebie z tego co pamiętam
raisonnablement
Daje znać, że internista na czacie luxmed bez problemu wystawił mi skierowanie na betę i progesteron
fckathy
Hej, trudno powiedzieć kiedy będzie miarodajny, bo nieraz beta później rusza, ale możesz jutro/ pojutrze zacząć testować, cienie już powoli powinny zaczynać wychodzić. Ale najlepiej po prostu pójść na betę i tyle.Hej,
Dziewczyny, mam pytanie, jestem dzisiaj 7dpt 3 dniowego zarodka i byl on mrozony.
Kiedy najrosadniej zrobic test zeby byl miarodajny?
reklama
Dziękuje za odpowiedź!Hej, trudno powiedzieć kiedy będzie miarodajny, bo nieraz beta później rusza, ale możesz jutro/ pojutrze zacząć testować, cienie już powoli powinny zaczynać wychodzić. Ale najlepiej po prostu pójść na betę i tyle.
Nie wiem czy coś z tego wyjdzie bo aktualnie boli mnie tak brzuch jakbym miala dostac za chwilę okres… trochę mnie to niepokoi…