Coffe18
Fanka BB :)
Kto ci robił transfer ? B.R.?Tak i zdjęcie samego zarodka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kto ci robił transfer ? B.R.?Tak i zdjęcie samego zarodka
Moja mama ma 6 dzieci, mówiła że wręcz wystarczyło żeby ojciec na nią tylko spojrzał i już była w ciąży nigdy mi do głowy nie przyszło że ja z kolei będę miała problemChyba dwujajowe to genetyka i wynika z tendencji do hiperstymulacji, a jednojajowe to zwykły przypadek. Ja mam siostry bliźniaczki dwujajowe, a ja niepłodna w mamę ewidentnie nie poszłam
Wchodzi Ci? mnie odpycha od wszystkiego z intensywnym smakiemJutro idę na hinduskie, już się nie mogę doczekać
Mi też jeszcze wchodzi wszystkoWchodzi Ci? mnie odpycha od wszystkiego z intensywnym smakiem
ja do dziś nie mam żadnych objawów żołądkowych poza tym ze jestem często głodnaMi też jeszcze wchodzi wszystko
Tak, ja prawie w ogóle nie mam mdłości. Mi się zaczęły dopiero jakies takie ultra lekkie w 8 tygodniu i akurat u mnie są rzeczywiście poranne i wynikają z pustego brzucha. Zachcianki mam mocne, ale od niczego mnie nie odrzuciło nigdy.Wchodzi Ci? mnie odpycha od wszystkiego z intensywnym smakiem
To ja tak samo, wczoraj zjadłam 3 obiady i wrocilam do domu głodnaja do dziś nie mam żadnych objawów żołądkowych poza tym ze jestem często głodna
Dzięki za odpowiedź .Szczerze mówiąc mój lekarz strasznie jest małomówny więc nie mam pojęcia ile zapłodnili .Jutro będzie telefon z laboratorium to wszystkiego się dowiem .Super wynik. To teraz niech się ładnie komóreczki zapładniają i dzielą. Zapładnialiście wszystkie?
Progesteron pewnie żeby wspomóc hormonalnie organizm i wydaje mi się że też w razie jakichś malutkich pęcherzyków niepobranych one nie będą sobie już rosły tylko się wchłoną.
Aleś zrobiła mi ochoteU mnie butter chicken i garlic naan, pierwsze danie kropka
ja nad ranem poszłam siku wracając napiłam się soku i chyba żołądek pomyślał że to już pora śniadania. myślałam że nie zasnę z głodu barszcz z uszkami mój ulubiony jadłam już z 10 razy w przeciągu miesiącaTo ja tak samo, wczoraj zjadłam 3 obiady i wrocilam do domu głodna