reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny, po tej całej akcji z krwiakiem mam przepisany progesteron 2x 200mg, skończyła mi się luteina, mam kawałek do apteki, a mam z poprzedniego transferu cyclogest, ale 400 mg. Myślicie ze mogę przyjąć? Nic się nie stanie jak to jest 200 mg więcej?

Dziewczyny,które są ok.11 tyg jak się macie,co czujecie i jakie objawy Wam towarzyszą?Mam w sobie taki niepokój czy jest wszystko dobrze,czekam na 3 usg u swojego lekarza, nie wiem czy to dobrze,że czuje się ok czy źle i lepiej mieć jakieś objawy, można zwariować od tych myśli,a czas stanął w miejscu, to dopiero 2 tyg po poprzednim usg, a tu takie obawy mniewam.Nie wiem, w którym momencie calej procedury bardziej się stresowałam,bo teraz chyba jeszcze bardziej jak dzidzia jest jest ze mną,a nikaj to można sprawdzić,tylko czekać...

Ogólnie widzę,że dużo się tu Was dzieje,trzymam za Was wszystkie mocno kciuki 😉

A u ciebie jak wygląda historia? Udało się i to kolejne podejście? Dziękuję bardzo <3

Za sobą mam jedną stymulację . Pobrano 17 jajeczek . 12 było dojrzałych , zapłodnili 6 . Wszystkie przetrwały do 5 doby i są naprawdę pięknej morfologi bo 5.1.1 sztuk 5 i jedna 4.2.2 . Powiedzmy że jestem szczęściara . U nas problemem są moje niedrożne jajowody .

Jeśli chodzi o B.R to :
Wszystkie transfery z jego ręki 💪
W styczniu 2022 urodzilam syna niestety zmarł .
W listopadzie 2022 kolejny transfer puste jajo płodowe .
No i w 2023 urodziłam ślicznego zdrowego synusia 🥰
Teraz wracamy po rodzeństwo 💪
Na mrozowisku jeszcze 3 zarodki
Mam nadzieję że dadzą choć jeszcze jedno zdrowe dzieciątko . Jak nie to zamykamy temat in vitro raz na zawsze . Do kolejnej procedury już napewno nie podejdziemy .
Duzo zawdzięczam naszemu doktorowi 💪
To naprawdę świetny i znający się na rzeczy lekarz 😍
Nie mogłaś lepiej trafić 💪♥️

reklama
Do góry