Agunia1401
Moderator
Niech ciemnieje mocniejDwa dni temu mało kto widział ze mna te moje cienie. Mąż nawet wczoraj nie
Ide powtórzyć betę, trzymajcie kciuki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niech ciemnieje mocniejDwa dni temu mało kto widział ze mna te moje cienie. Mąż nawet wczoraj nie
Super, dawaj koniecznie znać co i jak <3Dwa dni temu mało kto widział ze mna te moje cienie. Mąż nawet wczoraj nie
Powodzenia!<3Super, dawaj koniecznie znać co i jak <3
Piękne widokiDo gór jeszcze kawałek, ja mieszkam zaraz koło Krakowa mam widok na góry jak jadę, plus pracę mam za Dobczycami gdzie zaczyna się Beskid wyspowy więc załapuje się na lekka inwerjsje. Widok jak wyjeżdżam z domu a w tych mgłach później muszę jechać na dole Zobacz załącznik 1671059
Dziękuję, niech będzie dobrze tym razem <3Powodzenia!<3
Niech się kropki pięknie aplikują! Czekamy na wieści po dziewczyny@Aileen31 & @raisonnablement powodzenia dziewczyny! trzymam kciuki!!
Wracamy dzisiaj w dwupaku@Aileen31 & @raisonnablement powodzenia dziewczyny! trzymam kciuki!!
O widzisz, cenna uwaga. DziękiTak, ale odmierzaj dokładnie mi na ostatnią dawkę brakło. Bo to brałam, kropelkę upuszczałem żeby się powietrza pozbyć i tak się skończyło.. . Że ostatnią dawka to 1/3 przyjęłam.