reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny jutro moja pierwsza punkcja i o ile w ciągu dnia o tym nie myślałam to teraz zaczyna mnie zżerać stres ,naczytałam się w dodatku o hiperstymulacji i chyba sama się nakręcam .

Dziewczyny jutro moja pierwsza punkcja i o ile w ciągu dnia o tym nie myślałam to teraz zaczyna mnie zżerać stres ,naczytałam się w dodatku o hiperstymulacji i chyba sama się nakręcam .
Będzie dobrze ;* Nie martw się na zapas. Twój lekarz pewnie wie co robi. Trzymam kciuki za piękne komórki 😍 byłaś pewnie na USG , ile tam masz pęcherzyków?😀

Dwa dni temu mało kto widział ze mna te moje cienie. Mąż nawet wczoraj nie😅
Ide powtórzyć betę, trzymajcie kciuki.

Załączniki

• 20241106_060947.jpg
    20241106_060947.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 100
O matko ale zazdroszczę gór 🥰🥰🥰
Do gór jeszcze kawałek, ja mieszkam zaraz koło Krakowa mam widok na góry jak jadę, plus pracę mam za Dobczycami gdzie zaczyna się Beskid wyspowy więc załapuje się na lekka inwerjsje. Widok jak wyjeżdżam z domu a w tych mgłach później muszę jechać na dole ;)
20241001_071129.jpg

reklama
Ten menopur mieszam cały i potem codziennie mam pobierać sobie z tej już gotowej buteleczki odpowiednią dawkę, tak?
Tak, ale odmierzaj dokładnie mi na ostatnią dawkę brakło. Bo to brałam, kropelkę upuszczałem żeby się powietrza pozbyć i tak się skończyło.. . Że ostatnią dawka to 1/3 przyjęłam.

Do góry